Prijava na e-novice
Hitro po material za poletno ustvarjanje. Trgovina Pri levčku v BTC, Hala A, spodnja etaža. Odprto od 9h do 20h.

Spletna trgovina za slikarski, likovni in ustvarjalni material.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

Zaloga: Na zalogi

Šifra: 5801xx

  • vsa naročila obdelana v 24 urah
  • brezplačna dostava nad 50 evrov
  • garancija nakupa

Pebeo
Oljni marker 4ARTIST MARKER debelina konice 4 mm

Od: 4,00 €

Sodobni slikarski pripomoček na oljni osnovi. Združuje kvaliteto oljnih barv s prednostjo praktične uporabe markerja. Marker je trajno obstojen, odlično je tudi odporen na svetlobo. Z oblo konico debeline 4 mm. 

Končni učinek suhe barve je prekriven, visoko sijajen, barve lahko med seboj mešate tudi potem, ko so suhe in tako ustvarite nove odtenke in učinke. Nanos barve je izjemno enakomeren, brez sledi potega konice flomastra, prav tako med svežim in suhim odtenkom barve ni razlike v odtenku. Lahko ga nanašate na različne površine: platno, papir, plastiko, les, kovino in kot zaključni učinek na barve na oljni, akrilni osnovi ali barvah na osnovi topil.

Navodila za uporabo: priporočamo nanos na površine, ki niso vpojne. Marker s še zaprtim pokrovčkom najprej dobro pretresite, da zaslišite kroglico. Odstranite pokrovček in konico pod pravim kotom nežno a odločno pritisnite na površino in ga pritisnite ob površino, da se konica napoji z barvo. Po uporabi pokrovček dobro zaprite in flomaster hranite v vodoravnem položaju.

Pakiranje: 1 kos. 

Barvo izberite iz barvne lestvice spodaj. 

PODATKI O IZDELKU: 

LASTNOSTI: 

  • 18 barv v barvni lestvici.
  • Barve so živahne, prekrivne, svetleče in zelo odporne na svetlobo. 
  • Suh je neodstranljiv z vodo. 
  • Sušenje: hitro (5-15 minut, odvisno od poroznosti površine in debeline nanosa). 
  • Markerje hranite v vodoravnem položaju.
  • Marker nima možnosti ponovnega polnjenja. 

NANOSI: 

Marker je potrebno pred vsako uporabo pripraviti tako, da s konico pravkotno nežno pritiskamo ob podlago in tako omogočimo tok barve. Marker omogoča natančno risanje na večini površin - platno, papir, karton, les, kovina, plastika, steklo, keramika, porcelan, mavec, mineralni materiali, itd. Svetleči finiš markerja bo manj opazen na poroznih površinah. Da se temu izognete, lahko na površino predhodno nanesete sloj Bindexa ali laka na vodni osnovi. 

4Artist marker je idealen za uporabo v konceptu Mixed Media, uporablja se lahko z izdelki za visoko umetnost in grafične tehnike slikanja (oljeakril in pripomočki, tuši, ...) ali namenske barve, kot so barve za keramiko Ceramicsteklo VitrailGedeo smole in Fantasy Prisme & Fantasy Moon. Priporočamo, da pred nanosom markerja podlago prebarvate s plastjo Bindexa. 

Z markerjem lahko tudi ustvarjate v tehniki brizganja - konico tako dolgo pritiskajte ob podlago, da iztisne višek barve, nato pa z njim stresajte nad podlago. Te učinke boste najlažje dosegli z 4Artist markerji s konico 8 mm in 15 mm. Medtem pazite, da vam barva ne zaide v oči, preden flomaster zaprete, obrišite držalo in ponovno vzpostavite običajen tok barve. 

 

* Obvezna polja

Od: 4,00 €

Več podobnih artiklov v:

Poleg artikla Oljni marker 4ARTIST MARKER debelina konice 4 mm priporočamo tudi:

Tu sta še dva zanimiva artikla

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2020 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz