Prijava na e-novice

Spletna trgovina za slikarski, likovni in ustvarjalni material.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
041 973 694

Zaloga: Na zalogi

Šifra: 5801xx

Pebeo
Oljni marker 4ARTIST MARKER debelina konice 4 mm

Od: 4,00 €

Sodobni slikarski pripomoček na oljni osnovi. Združuje kvaliteto oljnih barv s prednostjo praktične uporabe markerja. Marker je trajno obstojen, odlično je tudi odporen na svetlobo. Z oblo konico debeline 4 mm. 

Končni učinek suhe barve je prekriven, visoko sijajen, barve lahko med seboj mešate tudi potem, ko so suhe in tako ustvarite nove odtenke in učinke. Nanos barve je izjemno enakomeren, brez sledi potega konice flomastra, prav tako med svežim in suhim odtenkom barve ni razlike v odtenku. Lahko ga nanašate na različne površine: platno, papir, plastiko, les, kovino in kot zaključni učinek na barve na oljni, akrilni osnovi ali barvah na osnovi topil.

Navodila za uporabo: priporočamo nanos na površine, ki niso vpojne. Marker s še zaprtim pokrovčkom najprej dobro pretresite, da zaslišite kroglico. Odstranite pokrovček in konico pod pravim kotom nežno a odločno pritisnite na površino in ga pritisnite ob površino, da se konica napoji z barvo. Po uporabi pokrovček dobro zaprite in flomaster hranite v vodoravnem položaju.

 

Od: 4,00 €

Več podobnih artiklov v:

Poleg artikla Oljni marker 4ARTIST MARKER debelina konice 4 mm priporočamo tudi:

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
041 973 694

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2020 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz