Trgovina v Ljubljani - BTC: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

Carioca

Carioca

Carioca je italijanska blagovna znamka, ki predstavlja otroško igrivost in razigranost. Njihovi izdelki so že več kot 50 let sinonim odlične italijanske proizvodnje, ki spodbujajo otroško ustvarjalnost, iznajdljivost in spretnost. Prodajni asortiman Carioce premore flomastre, barvice, pastele, izobraževalni in učni material za risanje – ki je v celoti temeljito preizkušen, da z gotovostjo nudi visoko raven kakovosti in varnosti. Njihova pisala in materiali za risanje niso le tehnološko napredni temveč so tudi odraz najboljšega italijanskega dizajna. Izdelki CARIOCA® so markerji, barvni svinčniki, tempera, pasteli, izobraževalne igre in številni drugi risalni predmeti, vsi izdelani in preizkušeni z največjo pozornostjo, da zagotovijo kar največjo kakovost in varnost. Črnila CARIOCA® flomastrov so v celoti izdelana v tovarnah Settimo Torinese, izdelana so na osnovi prehranskih barvil in zagotavljajo neprekosljivo raven pranja in sijaja. Za ohišje izdelkov se uporablja plastika v granulah, kapacitete tovarne omogočajo izdelavo več kot 2 000 000 flomastrov na dan. Proizvodnja je povsem robotizirana in poteka po zaslugi dovršenih elektromehanskih strojev, opremljenih s krmilnimi napravami, ki dajejo visok standard kakovosti v celotnem proizvodnem procesu. Blagovna znamka se je uveljavila v zgodnjih šestdesetih letih prejšnjega stoletja z zgodovinsko oglaševalsko kampanjo s priljubljenim likom Carioca Jò, ki je še vedno prisoten na vseh paketih CARIOCA®.   več

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete v Ljubljani na dveh lokacijah, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

LACARA PLUS D.O.O. - veleprodajno skladišče

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 544 65 67 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: prodaja@lacaraplus.si

LACARA PLUS d.o.o. - SPLETNA TRGOVINA www.prilevcku.si

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 041 973 694 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: levcek@lacaraplus.si

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerjev za digitalni marketing za spletno stran in spletno trgovino.

© 2014 - 2024 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Avtorji