Trgovina v Ljubljani - BTC: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Prilevcku.si

 

Pogoji poslovanja spletne strani www.prilevcku.si

 

Podjetje:

LACARA PLUS d.o.o.

Ameriška ulica 13, 1000 Ljubljana

Matična številka: 6511279000

Davčna številka: Si76962601

Zavezanec za DDV: DA.

Račun pri SKB: IBAN SI56 0316 1100 0042 085

levcek@lacaraplus.si

Tel: 01 544 65 67

Fax: 01 585 16 19

Hobby & Art trgovina Pri levčku - BTC - Hala A

 

Splošni pogoji spletne trgovine www.prilevcku.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil Gospodarske zbornice Slovenije in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Pogoji poslovanja določajo pogoje nakupa preko spletne strani Prilevčku, ki je dostopna na povezavi  http://prilevcku.si  (v nadaljevanju: 'spletna stran').

S spletno trgovino www.prilevcku.si upravlja podjetje LACARA PLUS d.o.o.,Ameriška ulica 13, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: 'Ponudnik' oz "Trgovina").

Z uporabo spletne strani uporabnik sprejema in soglaša z vsemi določbami teh pogojev poslovanja, ki vključujejo tudi vse povezave kot njihove sestavne dele, in potrjuje, da je bil seznanjen s politiko zasebnosti.

Prodaja in dostava blaga je možna samo na ozemlju Republike Slovenije.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). 

 

Vrste uporabnikov

Z registracijo na www.prilevcku.si/customer/account/login/ postanete član spletne trgovine. Pravico do nakupa v spletni trgovini imajo registrirani člani in tudi gostje, ki opravijo hitri nakup in se jim pred nakupom ni potrebno registrirati.

Ob registraciji v spletno trgovino pridobi obiskovalec uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Če želi uporabnik kadarkoli svoj naslov elektronske pošte ali geslo zamenjati z drugim, lahko to stori v svojem uporabniškem profilu. Z registracijo pridobi uporabnik možnost do vpogleda v zgodovino svojih naročil.

 

Dostopnost informacij 

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije: 

a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, matično številko),
b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo vstopiti v stik s ponudnikom (e-naslov, telefon),
c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
d) dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
e) pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve,
f) vse cene so jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
g) način plačila in dostave,
h) časovno veljavnost ponudbe,
i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Ponudba in cene izdelkov

Cene izdelkov so navedene v denarni enoti evro (€) in veljajo do preklica. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo  vnaprej določene veljavnosti.

Kljub trudu, da bi bile cene čimbolj ažurirane in točne, se lahko zgodi, da je na strani podatek o ceni napačen. V primeru, da se cena spremeni med obdelavo naročila, se ponudnik zavezuje, da bo uporabniku ponudil odstop od nakupa ali drugo rešitev, ki bo ustrezala obema.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik zaključi naročilo s klikom na "ZAKLJUČI NAROČILO" in prejme prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Od tega trenutka dalje so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. 

Vsi artikli v ponudbi so na voljo do odprodaje zalog. Ponudnik se v primeru umika ali razprodaje izdelka zavezuje pravočasno umakniti izdelek iz prodaje. Če ponudnik ne umakne izdelka iz prodaje pravočasno, je uporabnika dolžan o nedobavljivosti artikla obvestiti in mu ponuditi umik plačila in povrniti morebitna plačila.

 

Postopek naročila

V spletni trgovini www.prilevcku.si je postopek oddaje naročila izredno enostaven. 

Željene izdelke dodate v košarico s klikom na gumb "V KOŠARICO". Izdelek se naslednji trenutek pojavi v košarici, ki se nahaja v zgornjem desnem delu zaslona. Ko dodate izdelek v košarico, lahko takoj nadaljujete z dodajanjem izdelkov v košarico. Ves čas brskanja po spletni strani je v zgornjem desnem kotu vidno število izdelkov v košarici in trenutna vrednost nakupa. Če želite zaključiti nakup, kliknite povezavo »BLAGAJNA«, ki se nahaja nad košarico v zgornjem desnem delu zaslona.

S klikom na gumb "BLAGAJNA" vas sistem pripelje do zaključka nakupa - na blagajno. Sistem vam bo prikazal vpisna polja za dostavo, način dostave, način plačila, možnost vpisa kode za popust, košarico z izdelki, stroškom poštnine in končno vrednostjo nakupa.

NASLOV ZA DOSTAVO 

Obrazec omogoča, da se lahko ustvari uporabniški račun in so pri naslednjem naročilu podatki uporabnika že shranjeni.

Kot registrirani člani lahko kliknete na gumb "PRIJAVA", kjer z vpisom svojega e-mail naslova in gesla dostopate do svojih podatkov. S tem se vsa poslja izpolnijo avtomatsko.

Če opravite nakup kot gost, je potreno vpisati; ime, priimek, naslov, poštno številko, kraj, E-naslov in telefon. Obrazec omogoča, da si lahko ustvarite račun in so pri naslednjem naročilu vaši podatki že shranjeni. Omogoča vam tudi možnost pošiljanja na drug naslov in nakup na davčno številko oz. podjetje.

NAČIN DOSTAVE

Izbirate lahko med dostavno službo ali osebnim prevzemom v Trgovini Pri levčku - BTC - HALA A - spodnja etaža.

NAČIN PLAČILA

Izbirate lahko med plačilom predračunu (UPN), plačilom po povzetju, plačilom s Paypalom ali plačilom s kartico ali gotovino ob osebnem prevzemu.

PREGLED NAROČILA

Prikazani so izdelki, ki jih je uporabnik med brskanjem po spletni trgovini dodal v nakupovalno košarico. Cena izdelka, strošek poštnine,  vrednost DDV-ja in skupni strošek za plačilo so razvidni v nakupovalni košarici, še preden se zaključi naročilo.Tukaj lahko uredite količine, odstranite ali spremenite željene izdelke.

Na dnu strani sistem prikaže celotno vrednost nakupa.

Če se z navedenim strinjate kliknete na gumb "ZAKLJUČI NAROČILO", ki naročilo odda, sicer se lahko vrnete nazaj in popravite naročene izdelke, količine in vpisane podatke in naročilo potrdite, ko ga popravite. 

S klikom na "ZAKLJUČI NAROČILO" kupec sprejema splošne pogoje ter potrjuje naročilo z obveznostjo plačila.

Če je bilo naročilo uspešno zaključeno, se Vam na spletni strani izpiše tekst  ''Vaše naročilo je bilo sprejeto. Zahvaljujemo se vam za nakup v naši spletni trgovini in se priporočamo tudi v prihodnje! Vaša številka naročila je: ………….

Kupec ob oddaji naročila na naveden E-naslov prejme potrditveno sporočilo o statusu naročila, v katerem ga sistem seznani, da je spletna trgovina zabeležila naročilo in da je naročilo v obdelavi. Račun pa kupec prejme ob dostavi blaga v papirnati obliki.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je v spletni trgovini www.prilevcku.si sklenjena v trenutku, ko kupec zaključi naročilo s klikom na "ZAKLJUČI NAROČILO" in hkrati prejme prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in je potrošnikom na voljo na njihovo pisno zahtevo. 

V primeru dodatnih težav, sprememb, vprašanj, smo vedno na voljo na levcek@lacaraplus.si.

 

Dostava

Vsa naročila, oddana med delavnikom pred 12. uro, odpošljem še isti dan v primeru plačila po povzetju ali preko Paypala. Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu, pošljemo po prejemu nakazila na TRR. Ko je nakazilo razvidno do 12. ure, pošljemo pošiljko še isti dan, v primeru nakazila po 12. uri pa naslednji delovni dan. Naročila, oddana med vikendom in prazniki, pošljemo takoj naslednji delovni dan v primeru plačila po povzetju ali preko Paypala. Pri izdelkih, kjer je posebej označen daljši dostavni rok se upošteva le-ta.

Stroški dostave in pakiranja pri nakupu izdelkov:

- nad 50,00 € so brezplačni,

- do 25,00 € je cena pakiranja in dostave 2,99 €,

- od 25,01 € do 49,99 € je cena pakiranje in dostave 1,99 €.

- omogočen je tudi osebni prevzem paketa v Trgovini Pri levčku, BTC Hala A – kletna etaža, pri čemer stroškov pakiranja in dostave ni.

Strošek dostave se naročilu avtomatsko prišteje pred zaključkom naročila. Za dostavo paketov skrbi dostavna služba DPD. Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo ne glede na težo paketa.

Prodaja in dostava blaga je možna tudi za države Evropske unije, pri čemer za vsako državo veljajo drugačni stroški pošiljanja. 

Stroški dostave se posodobijo ob izbiri države v spustnem meniju ob zaključku nakupa.

 

Način plačila

Spletna trgovina www.prilevcku.si omogoča naslednje oblike plačil:

- z gotovino ob prevzemu preko dostavne službe DPD - doplačilo 1,22 evra,

- po predračunu (UPN nalogu) na račun podjetja LACARA PLUS d.o.o.; po oddaji naročila prejmete na vaš e-mail naslov predračun z vsemi plačilnimi pogoji za nakazilo, rok veljavnosti predračuna je 7 dni od prejema,

- s Paypalom na račun podjetja LACARA PLUS d.o.o.,

- s kreditnimi in debetnimi (v kolikor imate to omogočeno) karticami,

- s kriptovalutami prek sistema Gocrypto,

- na prevzemnem mestu v Trgovini Pri Levčku - BTC - Hala A je možno plačilo z gotovino ali s plačilno oziroma kreditno kartico (Activa, Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro),

- za javne zavode je omogočeno plačilo z E-računi prek sistema UJP. 

 

Izdaja računa

LACARA PLUS d.o..o. s pošiljko naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun in sicer v papirni obliki na naslov kupca. Na računu so razčlenjeni cena in vsi stroški v zvezi z nakupom ter podano obvestilo o pravici do odstopa od pogodbe. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. 

Izdaja racuna FURS

  

Pravica do odstopa od nakupa - vračilo blaga

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). 

V primeru odstopa od pogodbe podjetje nemudoma oz. najkasneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. 

Prosimo, da poleg pošiljke priložite račun za kupljeni izdelek, vaše podatke ter želen način vračila kupnine, ki je lahko preko dostavne službe, plačila na TRR, vračila na Paypal račun, ali v naši poslovalnici.

Prejeto blago mora potrošnik vrniti nepoškodovano in neuporabljeno v originalni embalaži.

Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov.

Pri prodajnih pogodbah lahko podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj, razen če podjetje ponudi možnost, da samo prevzame vrnjeno blago.

Obrazec za odstop od pogodbe po 5. odstavku b43.d člena najdete tukaj.

Povratno pošiljko vrnjenega blaga pošljite na naslov podjetja LACARA PLUS d.o.o., Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana.

Glede na to, da vse pošiljke dostavlja dostavna služba, lahko potrošnik, ki odstopa od pogodbe, vse pošiljke tudi vrne prek dostavne službe.

Kupec mora v primeru odstopa od pogodbe sporočiti odstop od pogodbe pred pošiljanjem blaga. Zato nas prosimo o nameravanem vračilu pisno obvestite in sicer na kontaktni e-mail levcek@lacaraplus.si. Pošiljk z odkupnino, brez vnaprejšnjega dogovora, ne sprejemamo, prav tako ne odgovarjamo za stroške, ki bi lahko s tem nastali.

 PREJELI STE POŠKODOVANO EMBALAŽO ALI POŠKODOVANO BLAGO, KAJ STORITI?

V primeru vidne poškodbe embalaže ali blaga reklamacijo podajte dostavni službi ob prejemu blaga oz. pošiljko zavrnite. Kupec takega blaga ni dolžen sprejeti in lahko pošiljko zavrne.

Stvarna napaka

Prodajalec mora potrošniku izročiti blago skladno s pogodbo in odgovarja za stvarne napake svoje izpolnitve.

Napaka je stvarna:

1. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;

2. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;

3. če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;

4. če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila;

Primernost blaga za normalno rabo se presoja glede na običajno blago enake vrste in ob upoštevanju prodajalčevih izjav o značilnostih blaga, ki jih je dal prodajalec ali proizvajalec zlasti z oglaševanjem, predstavitvijo izdelka ali navedbami na blagu samem.

Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila stvarna napaka odkrita.

Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda.

Obvestilo o napaki lahko potrošnik prodajalcu sporoči osebno, o čemer mu prodajalec mora izdati potrdilo ali ga pošlje v prodajalno, kjer je bila stvar kupljena, ali pa zastopniku prodajalca, s katerim je sklenil pogodbo.

Prodajalec ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izročena.

Šteje se, da je napaka na stvari obstajala že v času izročitve, če se pojavi v roku šest mesecev od izročitve.

Potrošnik, ki je pravilno obvestil prodajalca o napaki ima pravico od prodajalca zahtevati, da:

odpravi napako na blagu ali vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako ali blago z napako zamenja z brezhibnim blagom ali vrne plačani znesek.

V vsakem primeru ima potrošnik tudi pravico, da od prodajalca zahteva povrnitev škode, zlasti pa povračilo stroškov materiala, nadomestnih delov, dela, prenosa in prevoza izdelkov, ki nastanejo zaradi izpolnitve obveznosti iz prejšnjega odstavka tega člena.

Pravice potrošnika iz prvega odstavka ugasnejo s potekom 2 let od dneva, ko je o stvarni napaki obvestil prodajalca.

Garancija

Garancijo lahko potrošnik uveljavlja za izdelke, za katere je obvezna garancija kot jo določa Pravilnik o blagu, za katerega se izda garancija za brezhibno delovanje (UL RS, št. 14/12). Možno je, da se garancija nudi tudi prostovoljno za dodatne izdelke oziroma storitve, vendar trenutno v asortimanu ni artikla oz. storitve, ki bi to zajemala.

V garancijskem roku lahko potrošnik od garanta zahteva: brezplačno odpravo napake, če odprava napake ni možna v skupnem roku 45 dni, lahko potrošnik zahteva zamenjavo za nov brezplačen izdelek. Prodajalec mora biti obveščen o napaki v navedenih rokih, v obvestilu mora potrošnik natančno opisati napako, prodajalec mora imeti priložnost, da stvar pregleda in oceni morebitno napako, potrošnik vam mora navesti zahtevo, kaj želi iz uveljavljanja, prodajalec mora nujno odgovoriti potrošniku v roku 8 dni – tako v primeru, če ugodite zahtevi kot tudi v primeru, če se ne strinjate z uveljavljanjem napake oziroma garancije.

Pritožbe

V primeru kakršnihkoli pritožb glede poslovanja, artiklov, dobave ali česarkoli drugega smo vam na voljo na e-naslovu levcek@lacaraplus.si.

Prosimo, da nam v primeru pritožbe posredujete čimveč informacij, da bomo vašo pritožbo lahko rešili hitro in učinkovito.

Kot ponudnik spoštujemo veljavno evropsko zakonodajo o varstvu potrošnikov. Zato se po vseh močeh trudimo izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže.

Pritožba se odda prek e-poštnega naslova levcek@lacaraplus.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Kot ponudnik se zavezujemo, da bomo v petih delovnih dneh kupca obvestili o prejemu pritožbe, kako dolgo jo bomo obravnavali ter ga vseskozi obveščali o poteku postopka.

Kot ponudnik se zavedamo, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si prizadevamo po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

V primeru sodnega reševanja sporov je pristojno sodišče po stalnem prebivališču potrošnika. 

Izvensodno reševanje potrošniških sporov
Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Kot ponudnik blaga in storitev, ki omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavljamo elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

 

Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

 

Varovanje osebnih podatkov

Kot ponudnik za potrebe opravljanja storitev zbiramo, vodimo, obdelujemo in shranjujemo uporabnikove podatke. Zavezujemo se k varovanju vseh osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletnega mesta www.prilevcku.si. Zbrane osebne podatke bomo kot ponudnik uporabljali izključno za storitve, ki jih ponujamo in bomo storili vse potrebno, da jih zaščitimo pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

 • ponudnik za nedoločen čas hrani naslednje podatke registriranih članov: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, čas in datum registracije,
 • ponudnik navedene osebne podatke uporabi za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, predračunov, računov) in ostalo potrebno komunikacijo z uporabnikom,
 • uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam,
 • za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

Dostavni službi (npr. DPD ali Pošta Slovenije) bomo kot ponudnik zaupali le potrebne podatke za dostavo v spletni trgovini kupljenih izdelkov.

 

Multimedijska vsebina

Na spletni trgovini www.prilevcku.si so navedeni glavni podatki o izdelkih in za boljšo predstavljivost tudi fotografije in videoposnetke izdelkov (slike in videi so simbolični). Čeprav se trudimo zagotoviti natančne fotografije in video prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Barvni odtenki in videz lahko nekoliko odstopajo od resničnega stanja izdelkov.

 

Pravno obvestilo

Spletna trgovina www.prilevcku.si in vsi podatki na njej, slike artiklov, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke: Lacara, Trgovina Pri levčku ter celotna pripadajoča grafična podoba vključno z logotipi, so v lasti podjetka Lacara Plus d.o.o.

 

 Identiteta podjetja in kontaktni podatki

 • Ponudnik in njegov naslov: LACARA PLUS zastopstvo in trgovina d.o.o., Ameriška ulica 13, 1000 Ljubljana
 • Maloprodajna poslovalnica: Hobby & Art trgovina Pri levčku - BTC - Hala A
 • Elektronski naslovlevcek@lacaraplus.si (uporabniki naj pošljejo e-sporočilo za kakršnekoli ugovore, pripombe, vprašanja ali izjave)
 • Telefon: 01 544 65 67
 • Matična številka:  6511279000
 • Identifikacijska številka za DDV: SI 76962601
 • Zavezanec za DDV: DA
 • TRR: IBAN SI56 0316 1100 0042 085 (SKB d.d.)

 

Pri opisih izdelkov lahko pride do napak. Pridržujemo si pravico do spremembe cene izdelkov brez predhodne najave.

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete v Ljubljani na dveh lokacijah, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

LACARA PLUS D.O.O. - veleprodajno skladišče

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 544 65 67 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: prodaja@lacaraplus.si

LACARA PLUS d.o.o. - SPLETNA TRGOVINA www.prilevcku.si

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 041 973 694 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: levcek@lacaraplus.si

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerjev za digitalni marketing za spletno stran in spletno trgovino.

© 2014 - 2024 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Avtorji