Prijava na e-novice
Trgovina - BTC - Hala A - spodnja etaža -  ODPRTO od 9h do 18h. Spletna trgovina deluje nemoteno. Naroči še danes :)

Hobby & Art trgovina Pri levčku: slikarski, likovni, ustvarjalni material in pripomočki za izdelavo nakita.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
041 973 694

Plastelin in mase za modeliranje

Plastelin in modelirne mase s pridom uporablja mlado in staro. Gnetenje in oblikovanje je le njihova primarna naloga - tako skrbijo za izoblikovanje fine motorike, z njimi pa nato urimo tudi likovne in kiparske sposobnosti. A gnetilne mase so veliko več kot to. Gnetenje gladke mase obenem na uporabnika vpliva tudi terapevtsko, pomirjevalno, ker pa je masa trdna, jo nemalokrat uporabimo tudi v drugačne namene, za obtežitev, izdelavo podstavkov, pri šolskih poizkusih.  

Šola se nanje osredotoča v ustvarjalnem in izobraževalnem smislu, Levček pa tudi. Pri nas zato najdeš vse od kvalitetnega mehkega plastelina v različnih barvah, ki se na zraku ne posuši. Njegovo nasprotje so bele, na zraku sušeče se mase, ki so namenjene oblikovanju trajnega izdelka, ki ga nato pobarvate s poljubnimi barvami ali kako drugače okrasite. Za ulivanje v kalupe uporabite keramično maso za ulivanje Keramaso, s katero izdelate gladke odlitke. Ulivate jo lahko v silikonske kalupe ali kalupe iz umetnega materiala.  

Izberete lahko tudi polimerne mase, namenjene najmlajšim ali novo, posebno maso, ki jo oblikujete in spečete v pečici, nato pa z njo - povsem uporabno in kako primerno za šolo - radirate! 

  1. 1
  2. 2

Izdelkov 1 do 36 od skupaj 37

  1. 1
  2. 2

Izdelkov 1 do 36 od skupaj 37

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

Hobby & Art trgovina PRI LEVČKU - BTC - Hala A
01 585 16 19

"LACARA Art & Hobby products" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"Hobby & Art trgovina PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2021 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz