Prijava na e-novice
Barve, čopiči, palete, svinčniki, risala, kaligrafija, umetniški program in ustvarjalni material. Hobba & Art trgovina Pri levčku v BTC, Hala A.

Spletna trgovina za slikarski, likovni in ustvarjalni material.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

Plastelin in mase za modeliranje

Plastelin in modelirne mase s pridom uporablja mlado in staro. Gnetenje in oblikovanje je le njihova primarna naloga - tako skrbijo za izoblikovanje fine motorike, z njimi pa nato urimo tudi likovne in kiparske sposobnosti. A gnetilne mase so veliko več kot to. Gnetenje gladke mase obenem na uporabnika vpliva tudi terapevtsko, pomirjevalno, ker pa je masa trdna, jo nemalokrat uporabimo tudi v drugačne namene, za obtežitev, izdelavo podstavkov, pri šolskih poizkusih.  

Šola se nanje osredotoča v ustvarjalnem in izobraževalnem smislu, Levček pa tudi. Pri nas zato najdeš vse od kvalitetnega mehkega plastelina v različnih barvah, ki se na zraku ne posuši. Njegovo nasprotje so bele, na zraku sušeče se mase, ki so namenjene oblikovanju trajnega izdelka, ki ga nato pobarvate s poljubnimi barvami ali kako drugače okrasite. Za ulivanje v kalupe uporabite keramično maso za ulivanje Keramaso, s katero izdelate gladke odlitke. Ulivate jo lahko v silikonske kalupe ali kalupe iz umetnega materiala.  

Izberete lahko tudi polimerne mase, namenjene najmlajšim ali novo, posebno maso, ki jo oblikujete in spečete v pečici, nato pa z njo - povsem uporabno in kako primerno za šolo - radirate! 

32 artiklov

32 artiklov

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2020 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz