Prejmite 10% popust
Trgovina v Ljubljani in Mariboru: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.

Hobby & Art trgovina Pri levčku: slikarski, likovni, ustvarjalni material in pripomočki za izdelavo nakita.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
041 973 694

  Plastelin in mase za modeliranje

  Plastelin in modelirne mase s pridom uporablja mlado in staro. Gnetenje in oblikovanje je le njihova primarna naloga - tako skrbijo za izoblikovanje fine motorike, z njimi pa nato urimo tudi likovne in kiparske sposobnosti. A gnetilne mase so veliko več kot to. Gnetenje gladke mase obenem na uporabnika vpliva tudi terapevtsko, pomirjevalno, ker pa je masa trdna, jo nemalokrat uporabimo tudi v drugačne namene, za obtežitev, izdelavo podstavkov, pri šolskih poizkusih.  

  Šola se nanje osredotoča v ustvarjalnem in izobraževalnem smislu, Levček pa tudi. Pri nas zato najdeš vse od kvalitetnega mehkega plastelina v različnih barvah, ki se na zraku ne posuši. Njegovo nasprotje so bele, na zraku sušeče se mase, ki so namenjene oblikovanju trajnega izdelka, ki ga nato pobarvate s poljubnimi barvami ali kako drugače okrasite. Za ulivanje v kalupe uporabite keramično maso za ulivanje Keramaso, s katero izdelate gladke odlitke. Ulivate jo lahko v silikonske kalupe ali kalupe iz umetnega materiala.  

  Izdelkov 1 do 24 od skupaj 43

  Izdelkov 1 do 24 od skupaj 43

  Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

  © 2014 - 2021 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
  Izdelava spletne trgovine Degriz