Prejmite 10% popust
AKCIJA; Ob nakupu katerega koli Fimo izdelka prejmeš darilce - promocijsko pakiranje FIMO LEATHER. Akcija velja od 13.5.

Hobby & Art trgovina Pri levčku: slikarski, likovni, ustvarjalni material in pripomočki za izdelavo nakita.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
041 973 694

Izdelovanje sveč in mil

Doma izdelane sveče in mila iz sestavin naravnega izvora so odlično in uporabo darilo, osnovne sestavne in kalupe pa dobite pri nas. Poigrajte se še z eteričnimi olji, začimbai, suhim cvetjem ali olji pri milih ali barvnimi peski in barvili pri svečah in z malo domišljije lahko naredite izdelek, ki bo paša za oči in nato še vse čute. 

Mila: Postopek izdelave mila je pri belem ali prozornem milu enak, po principu, "raztali in vlij." Milo raztalimo v vreli vodni kopeli, pečici ali mikrovalovni pečici, dodamo barvila in eterična olja, začimbe, suho cvetje, negovalna olja, ... in vlijemo v kalupe. Milo se hladi 30-60 minut. 

Sveče: Parafinski vosek stalite v vodni kopeli in pri tem ves mešajtem saj se bo tako hitreje raztopil. V stopljen vosek lahko vmešate malce barvila, pri čemer upoštevajte, da bo sveča, ko se bo vosek strdil svetlejša, zato naredite odtenek intenzivnejši. Nato vosek vlijte v kalup. Če uporabite brezbarvni gel za sveče, ga stalite po enakem postopku, a je njegova glavna prednost to, da sveče iz gela gorijo bistveno svetlejšim plamenom in vsaj trikrat dlje kot iz parafinskega voska. 

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 79

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 79

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

© 2014 - 2021 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz