Prejmite 10% popust
Trgovina v Ljubljani in Mariboru: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.

Hobby & Art trgovina Pri levčku: slikarski, likovni, ustvarjalni material in pripomočki za izdelavo nakita.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
041 973 694

Kristalna in glazurna smola

Spoznajte naše dvokomponentne epoksi smole. Družino sestavljata dva osnovna tipa, od katerega je tudi odvisno, za kateri namen se katero od njiju uporablja. 

KRISTALNA SMOLA se uporablja za ulivanje v kalupe. Je trdna in prosojna, njen videz spominja na steklo - uporabite jo lahko za dekoracijo pladnjev, za ulivanje modelčkov, kot lak ali glazuro - v debelini sloja do 5 cm. Če jo želite obarvati, to lahko storite s kapljico barve za steklo Vitrail. 

GLAZURNA SMOLA je gostejša in je primerna za tanke sloje, idealna je za izdelovanje nakita. Ravnim površinam da učinek reilefa in sijaj. Snov se na robu izdelka ne prelije, temveč zaustavi in naredi okroglino, zaradi česar je izredno uporabna za fotografije, razglednice, scrapbooking, spominke, pokrovčke škatlic, priponke, slikarska platna (učinek povečevalnega stekla), za dekoracije na pohištvu. Uporabna na površinah kot so steklo, keramika, kovina, silikon, les, barvan les, plastika, karton.

Na voljo sta tudi kristalna in glazurna smola, v kateri je delež sestavin nadomeščen s komponentami na naravni osnovi. 

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 38

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 38

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

© 2014 - 2021 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz