Prijava na e-novice
Trgovina - BTC - Hala A - spodnja etaža odprta po običajnem urniku. Spletna trgovina deluje nemoteno. Naroči še danes :)

Hobby & Art trgovina Pri levčku: slikarski, likovni, ustvarjalni material in pripomočki za izdelavo nakita.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
041 973 694

Krede

Krede že dolgo niso več namenjene le pisanju in risanju po tabli. Ustvarjalni svet je tudi iz tega izdelka naredil privlačen koncept, ob katerem se zabava staro in mlado. 

Ustvarjanju na prostem so namenjene klasične talne krede, s katerim se sivi asfalt in beton spremenita v risalni poligon in tudi tukaj lahko ubijemo dve muhi na en mah. S pasto za izdelavo talnih kred. Gre za zabavno modelirno maso, ki jo najprej oblikujete po svojih željah v oblike in barvne kombinacije, jo posušite in nato uporabite za risanje. 

Danes smo krede oblekli v praktični tulec za lažje rokovanje in čistejše prste. Govorimo o barvnih krednih svinčnikih, s katerimi lahko pišete po vseh gladkih površinah, foliji ali barvi za tablo, steklu, hladilnikih, vse pobrišete, napišete še enkrat in tako spet in spet v neskončnost. Na voljo so vam s čudovitimi predlogami za vsak dan v letu, s katerimi okrasite svoj dom. Zabava zagotovljena. 

Še elegantnejša oblika je tekoča kreda v flomastru, ki se prav tako izbriše z vseh gladkih površin in daleč presega klasično barvno lestvico, saj vsebujte tudi metalne in neon barve. 

17 artiklov

17 artiklov

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

Hobby & Art trgovina PRI LEVČKU - BTC - Hala A
01 585 16 19

"LACARA Art & Hobby products" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"Hobby & Art trgovina PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2021 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz