Trgovina v Ljubljani in Mariboru: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

Kdo smo? Kaj počnemo? Zakaj smo z vami?

LACARA PLUS d.o.o.

Ameriška ulica 13

 1000 Ljubljana

Matična številka: 6511279000

Davčna številka: Si76962601

Zavezanec za DDV: DA.

Račun pri SKB: IBAN SI56 0316 1100 0042 085

levcek@lacaraplus.si

Tel: 01 544 65 67

Fax: 01 544 65 68

Hobby & Art trgovina Pri levčku - BTC - Hala A.

POSLOVALNICE:

Ljubljana

Hobby & Art trgovina Pri levčku

BTC - Hala A - spodnja etaža

Ameriška ulica 13

1000 Ljubljana

Maribor

Hobby & Art trgovina Pri levčku

Mercator center Tabor

Ulica Eve Lovše 1

2000 Maribor

 

O podjetju

Če pomislimo, da v začetku - ko smo v BTC Ljubljana odprli maja 1991 vrata trgovine, nismo točno vedeli kaj bomo počeli in seveda kako se to sploh počne. Začeli smo iz nuje in se učili. Pa je počasi šlo! Še danes nas obiskujejo zdaj že odrasli kupci, ki so jim starši pri nas kupovali igrače – danes pa oni kupujejo za svoje otroke.  Ja, tudi tako se vidi,  da leta minevajo. In prav tisti otroci pred dvajsetimi leti so dali trgovini ime » Pri Levčku«. Velik plišasti lev še vedno pazi na trgovino, ki pa je z leti iz 40 kvadratnih metrov zrasla na 250. Skupaj smo doživljali težke in dobre čase, BTC je rasel in pričeli so prihajati kupci iz cele Slovenije. In takrat, pred 15 leti, so prišli v Slovenijo veliki trgovci. Čez noč so nas »povozili« s ponudbo, cenami, trgovskim znanjem, prodornostjo in zapeljivostjo ponudbe.  Prisilili so nas v zamenjavo prodajnega programa. In smo pričeli spet skoraj od začetka. Ustvarjanje v prostem času in umetnost sta bili za nas, ki smo poznali le pouk pri gospodinjstvu iz osnovne šole in nekaj osnovnih materialov za likovni pouk, prava španska vas. Če ne bi bili tako trmasti, kdo ve!


Ponudba našega podjetja je plod več kot 30-letnega  razvoja in nekaj začetkov.  Je pa v ponos  kolektivu, ki še vedno prisega na staro pravilo, ki se ves čas ni spremenilo in je postalo moto našega podjetja: »Prijazno in pošteno!« Danes lahko v naši trgovini »Pri Levčku« V BTC Ljubljana – hali A v kleti kupite več kot 20.000 artiklov in dobite goro nasvetov, idej in poslovnega partnerja, »ki ne drži fige v žepu in ne prodaja mačka v žaklju.«  

V letu 2014 smo ustanovili novo podjetje LACARA PLUS d.o.o., v katerega so se vključili mladi, izobraženi ljudje, katerih cilj je poslovanje posodobiti in si s tem priboriti še večji tržni delež. Za naše zveste kupce pa bo to pomenilo še boljšo ponudbo, še ugodnejše cene in nove možnosti sodelovanja.

Septembra 2014 je naša Hobby & Art trgovina Pri levčku ujela korak s časom. Malo se je posodobila, polepšala, se odala v lepše barve in naredila velik korak naprej na internetu. Odprli smo spletno trgovino, kjer lahko vidite skoraj celotno ponudbo artiklov, ki jo imamo v Hobby & Art trgovini Pri levčku v Hali A. Včasih česa ne najdete, ker preprosto nimamo dovolj zaloge, da bi sploh uvrstili artikel v spletno ponudbo. Včasih pa preprosto hočemo, da pridete v trgovino, ker mislimo, da na internetu ne boste dobili pravega občutka glede tega artikla. Ja, včasih moramo kakšno stvar tudi potipati.

Pred nami so novi izzivi, marsikaj se nam plete po glavi. S temi stranmi bi radi izvedeli več tudi o vaših idejah in predlogih in slišali kaj delamo narobe in morda dobili kakšno pohvalo. Izjemno smo veseli, da nas obiskuje veliko kupcev, ki so nam zvesti že celo vrsto let. Prav zato smo še vedno z vami in vsak dan boljši in večji.

Hvala, ker ste si vzeli trenutek časa za obisk pri nas. 

Ekipa LACARA PLUS d.o.o. Ljubljana

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete tako v Ljubljani kot v Mariboru, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerjev za digitalni marketing za spletno stran in spletno trgovino.

© 2014 - 2022 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz