Prejmite 10% popust
AKCIJA; Ob nakupu katerega koli Fimo izdelka prejmeš darilce - promocijsko pakiranje FIMO LEATHER. Akcija velja od 13.5.

Hobby & Art trgovina Pri levčku: slikarski, likovni, ustvarjalni material in pripomočki za izdelavo nakita.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
041 973 694

  Ostali papirji

  Tu lahko pobrskate za papirji, ki so papirji malce drugače, zahtevajo drugačen pristop, saj so lahko nosilni material za povsem samostojno tehniko.

  Krep papir različnih debelin - najtanjši je primeren za servietno tehniko, izelavo umetnega cvetja, pinjat ter za ustvarjanje z otroki. Njegova debelejša cvetličarska različica se uporablja tako za izdelavo umetnega cvetja kot cvetličarskih aranžmajev. Izdelke iz krep papirja je potrebno zaščititi pred vlago in mokroto, saj se v stiku z njima lahko razbarvajo. Prav tako se razbarvajo na neposredni sončni svetlobi. 

  Svileni papir je uporaben za zavijanje in dekoracijo daril, servietno tehniko ter dekoracije zabav (saj poznate pom pom cofke?)

  Karbon papir lahko uporabite za preslikave, papir satovje za dekoracijo, klasičen pivnik za preprečevanje madežev od črnila, tu je še batik karton, murvin papir, papir slonova koža, texi pap - papir, ki ga lahko uporabljate kot blago...

  Izdelkov 1 do 24 od skupaj 52

  Izdelkov 1 do 24 od skupaj 52

  Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

  © 2014 - 2021 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
  Izdelava spletne trgovine Degriz