IZKORISTI AKCUO samo do nedelje: BREZPLAČNA DOSTAVA za naročila nad 20 evrov.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

Heyda

Podjetje Heyda se je na začetku svoje poslovne poti 1902, ko se je imenovalo še Schlegel & von der Heyden, ukvarjalo s prodajo knjig in šolskih potrebščin. Skozi desetletja dela so je prodajni nabor širil, vanj so postopoma vključevali tudi papir in karton, opremo standardnih velikosti, leta 1990 pa v program dodali trendovske modele papirja za ustvarjanje z motivi pod imenom HEYDA. Že desetletje kasneje je podjetje zaradi izjemnega uspeha pri kupcih postalo eden najbolj pomembnih dobaviteljev kartona in papirja na področju ustvarjanja. Leta 2007 Heyda postane prva ustvarjalna znamka, ki je postala del skupine Baier & Schneider GmbH & Co. KG. Začetki podjetja Knorr Prandell pa segajo v začetek 19. stoletja, ko je družina Bamberger imela še trgovino s slaščicami, na logotipu katere se je zaradi pomembnosti surovin, ki so jih uporabljali v podjetju, pojavila čebela.  Vmes so se pričeli ukvarjati tudi s pletarstvom, dokler niso 1920 v asortiman vključili še lesene perlice, spretnostne igre in sestavljanke. 1949 podjetje prevzamejo novi lastniki, ime pa sprejemnijo v Knorr, Friedrich & Co., takrat se podjetje prvih povsem usmeri v prodajo izdelkov za usvarjanje in floristiko. Sledija leta uspehov in poslovnih turbulenc, dokler leta 2013 tako podjetja kot blagovne znamke pod novim imenom Knorr Prandell ne prevzame podjetje Baier & Schneider & Co. KG. Danes Knorr Prandell in Heyda z roko v roki predstavljata bogat ustvarjalni nabor izdelkov in z njimi razveseljujeta evropski trg: na voljo je velik izbor papirja, kartona, štampiljk, luknjačev, nalepk, orodij, lepil, kalupov, voska in barv, izdelki za dekoracijo in floristika.     več

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete v Ljubljani na dveh lokacijah, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

LACARA PLUS D.O.O. - veleprodajno skladišče

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 544 65 67 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: prodaja@lacaraplus.si

LACARA PLUS d.o.o. - SPLETNA TRGOVINA www.prilevcku.si

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 041 973 694 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: levcek@lacaraplus.si

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerjev za digitalni marketing za spletno stran in spletno trgovino.

© 2014 - 2024 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Avtorji