Trgovina v Ljubljani in Mariboru: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

Stroški poštnine, dostava in način plačila

Stroški dostave in pakiranja pri nakupu:

- nad 50,00 € so brezplačni,

- do 25,00 € je cena pakiranja in dostave 2,99 €,

- od 25,01 € do 49,99 € je cena pakiranje in dostave 1,99 €.

- omogočen je tudi osebni prevzem paketa v Trgovini Pri levčku, BTC Hala A – kletna etaža, pri čemer stroškov pakiranja ni.

Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.

Dostava v 2 delovnih dneh

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času. Naročila, ki jih prejmemo ob delavnikih do 12. ure, bomo na navedeni naslov poslali še isti dan (v kolikor je izdelek pri nas na zalogi).

Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili.

Za dostavo blaga skrbi podjetje DPD d.o.o., v izjemnih primerih Pošta Slovenije, ponavadi že naslednji delovni dan, vendar najkasneje v 10 dneh od odpreme blaga. Dostavni uslužbenec vas bo po vsej verjetnosti s pošiljko iskal doma v dopoldanskem času, v primeru, da vas ne bo doma, vas bo o tem obvestil. 

Pridržujemo si pravico do spremembe pogodbenega partnerja za dostavo pošiljk.

Način plačila

Omogočamo naslednje oblike plačil:

- z gotovino ob prevzemu preko dostavne službe DPD - doplačilo 1,22 evra,

- po predračunu (UPN nalogu) na račun podjetja LACARA PLUS d.o.o.,

- s Paypalom na račun podjetja LACARA PLUS d.o.o.,

- s kreditnimi in debetnimi (v kolikor imate to omogočeno) karticami,

- na prevzemnem mestu v Trgovini Pri Levčku - BTC - Hala A je možno plačilo z gotovino ali s s plačilno oziroma kreditno kartico (Activa, Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro).

 Naročila nad 50 eur bomo brezplačno dostavili na vaš izbrani naslov! Pri izbiri plačila po povzetju tudi pri brezplačni poštnini obračunamo dodaten strošek za plačilo po povzetju, ki znaša 1,22 evra.

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete tako v Ljubljani kot v Mariboru, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerjev za digitalni marketing za spletno stran in spletno trgovino.

© 2014 - 2022 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz