Prijava na e-novice

Vse za umetniško in ljubiteljsko ustvarjanje

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

Več pogledov

Zaloga: Na zalogi

Šifra: 5800xx

Pebeo
Oljni marker 4ARTIST MARKER debelina konice 2 mm

Od: 3,65 €

Sodobni slikarski pripomoček na oljni osnovi. Združuje kvaliteto oljnih barv s prednostjo praktične uporabe markerja. Marker je trajno obstojen, odlično je tudi odporen na svetlobo. Z oblo konico debeline 2 mm. 

Končni učinek suhe barve je prekriven, visoko sijajen, barve lahko med seboj mešate tudi potem, ko so suhe in tako ustvarite nove odtenke in učinke. Nanos barve je izjemno enakomeren, brez sledi potega konice flomastra, prav tako med svežim in suhim odtenkom barve ni razlike v odtenku. Lahko ga nanašate na različne površine: platno, papir, plastiko, les, kovino in kot zaključni učinek na barve na oljni, akrilni osnovi ali barvah na osnovi topil.

Navodila za uporabo: priporočamo nanos na površine, ki niso vpojne. Marker s še zaprtim pokrovčkom najprej dobro pretresite, da zaslišite kroglico. Odstranite pokrovček in konico pod pravim kotom nežno a odločno pritisnite na površino in ga pritisnite ob površino, da se konica napoji z barvo. Po uporabi pokrovček dobro zaprite in flomaster hranite v vodoravnem položaju.

 

* Obvezna polja

Od: 3,65 €

Več podobnih artiklov v:

Poleg artikla Oljni marker 4ARTIST MARKER debelina konice 2 mm priporočamo tudi:

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
01 544 65 67
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2019 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz