Prijava na e-novice
Spletna trgovina deluje nemoteno. Pošiljke pošljemo v 24 urah. Osebni prevzem možen na naslovu Ob železnici 16, Ljubljana. BTC - zaprto.

Hobby & Art trgovina Pri levčku: slikarski, likovni, ustvarjalni material in pripomočki za izdelavo nakita.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
041 973 694

Zaloga: Na zalogi

Šifra: 580893

  • vsa naročila obdelana v 24 urah
  • brezplačna dostava nad 50 evrov
  • naroči še danes

Pebeo
Set 2 črnih oljnih flomastrov 4Artist debelina konice 2mm + 8mm

8,35 €

Drznite si z ustvariti nekaj povsem novega in slikajte s pripomočkom, ki združuje lastnosti in kvaliteto pravih oljnih barv s praktičnostjo nanosa, kot ga omogoča flomaster. Set dveh oljnih flomastrov črne barve z dvema debelinama konic: z oblo 2 mm in prirezano 8 mm. 

Končni učinek suhe barve je prekriven, visoko sijajen, barve lahko med seboj mešate tudi potem, ko so suhe in tako ustvarite nove odtenke in učinke. 

Navodilo za uporabo: priporočamo nanos na površine, ki niso vpojne. Marker s še zaprtim pokrovčkom najprej dobro pretresite, da zaslišite kroglico. Odstranite pokrovček in konico pod pravim kotom nežno a odločno pritisnite na površino in ga pritisnite ob površino, da se konica napoji z barvo. Po uporabi pokrovček dobro zaprite in flomaster hranite v vodoravnem položaju. 

Pakiranje: 2 flomastra v črni barvi (debeline 2 mm in 8 mm).

PODATKI O IZDELKU: 

LASTNOSTI: 

  • Barve so živahne, prekrivne, svetleče in zelo odporne na svetlobo. 
  • Suh je neodstranljiv z vodo. 
  • Sušenje: hitro (5-15 minut, odvisno od poroznosti površine in debeline nanosa). 
  • Markerje hranite v vodoravnem položaju.
  • Marker nima možnosti ponovnega polnjenja. 

NANOSI: 

Marker je potrebno pred vsako uporabo pripraviti tako, da s konico pravkotno nežno pritiskamo ob podlago in tako omogočimo tok barve. Marker omogoča natančno risanje na večini površin - platno, papir, karton, les, kovina, plastika, steklo, keramika, porcelan, mavec, mineralni materiali, itd. Svetleči finiš markerja bo manj opazen na poroznih površinah. Da se temu izognete, lahko na površino predhodno nanesete sloj Bindexa ali laka na vodni osnovi. 

4Artist marker je idealen za uporabo v konceptu Mixed Media, uporablja se lahko z izdelki za visoko umetnost in grafične tehnike slikanja (oljeakril in pripomočki, tuši, ...) ali namenske barve, kot so barve za keramiko Ceramicsteklo VitrailGedeo smole in Fantasy Prisme & Fantasy Moon. Priporočamo, da pred nanosom markerja podlago prebarvate s plastjo Bindexa. 

Z markerjem lahko tudi ustvarjate v tehniki brizganja - konico tako dolgo pritiskajte ob podlago, da iztisne višek barve, nato pa z njim stresajte nad podlago. Te učinke boste najlažje dosegli z 4Artist markerji s konico 8 mm in 15 mm. Medtem pazite, da vam barva ne zaide v oči, preden flomaster zaprete, obrišite držalo in ponovno vzpostavite običajen tok barve. 

Več podobnih artiklov v:

Poleg artikla Set 2 črnih oljnih flomastrov 4Artist debelina konice 2mm + 8mm priporočamo tudi:

Tu sta še dva zanimiva artikla

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

Hobby & Art trgovina PRI LEVČKU - BTC - Hala A
01 585 16 19

"LACARA Art & Hobby products" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"Hobby & Art trgovina PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2020 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz