Trgovina v Ljubljani - BTC: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

Pattex

Znamka Pattex, del družbe Henkel, danes predstavlja najmočnejšo paleto lepil za preprosto in priročno uporabo, ki jih lahko s pridom uporabite pri vseh domačih lepljenjih, za montažo in popravila in pri tem računate na profesionalno kakovost. Prvo Pattexovo lepilo so izdelali leta 1956, trg je najprej osvojilo z lepilom za les, ki je bilo hladno in redko ter zlepilo ob prvem stiku. Neverjetno? Dandanes od lepila to pričakujemo, takrat pa so morali takšna lepila pred uporabo segreti, kar je bila nevarno, vzelo pa je tudi precej časa. Najprej so ga obrtniki uporabljali za popravila čevljev, odlično so ga sprejeli tudi v lesni industriji, kjer se je polnilo v vedra oziroma sode. 1964 so ga pričeli polniti v tube po 125 g, s čimer si je lepilo utrlo pot v gospodinjstva, kjer so ga uporabljali za popravila in manjša vzdrževalna dela. Pattex je 1972 trgu ponudil lepilo, ki ne kaplja in se je imenovalo Pattex Compact. Konec sedemdesetih je svoje lepilo za les izboljšal z različico Pattex Wood express ter kasneje še vodoodporno različico Pattex Wood Water resist, 1981 so trg obogatili s pištolo za vroče lepljenje, leto kasneje so sledila sekundna lepila, konec osemdesetih učinkovito specializirano lepilo za montažo na steno in to s takojšnjim oprijemom.  Leta 2001 se Pattex lahko pohvali še z dvokomponentnimi epoksi lepili, med drugim so sledila lepila s tehnologijo FlexTex Henkel, ki je odporna na vremenske pogoje, zato se še danes zahvaljujoče tej patentirani tehnologiji to najbolj dovršena in odporna lepila na tržišču, poleg tega pa so Pattexova lepila med drugim poznana tudi super prilagodljivih ultra gel lepilih. več

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete v Ljubljani na dveh lokacijah, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

LACARA PLUS D.O.O. - veleprodajno skladišče

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 544 65 67 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: prodaja@lacaraplus.si

LACARA PLUS d.o.o. - SPLETNA TRGOVINA www.prilevcku.si

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 041 973 694 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: levcek@lacaraplus.si

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerjev za digitalni marketing za spletno stran in spletno trgovino.

© 2014 - 2024 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Avtorji