Prijava na e-novice
ODPRTO! Trgovina Pri levčku v BTC, Hala A zopet z vami. Vabljeni od 9h do 20h.

Spletna trgovina za slikarski, likovni in ustvarjalni material.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

Zaloga: Na zalogi

Šifra: 805601

  • vsa naročila obdelana v 24 urah
  • brezplačna dostava nad 50 evrov
  • garancija nakupa

Pebeo
Lepilo v spreju za poslikavo tekstila s šablonami 7A 100ml

8,20 €

Posebno lepilo v spreju za uporabo s šablonami 7A za poslikavo tekstila. Z njegovo pomočjo je poslikava oblačil ali hišnega tekstila s šablonami otročje lahka.

UPORABA: Lepilo popršite po fleksibilni platneni šabloni in jo prilepite na bombaž, denim, lan, itd. Popršite, dvignete in tako šablono premikate tudi po večjih površinah. Rezultat je vedno natančno poslikan tekstil brez razmazanih robov motiva, saj se šablona trdno oprime podlage, ne da bi barva pronicala pod njo.

Pakiranje: 100 ml.

NEVARNO Izjemno vnetljiv aerosol. Doza je pd pritiskom, pri segrevanju lahko poči. Hranite izven dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, doprtega ognja in drugih virov vžiga. Embalaže ne luknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna Uporabljajte zunaj ali v dobro zračenih prostorih. Ne vdihavajte hlapov. Zaščitite pred sončno svetlobo. Kajenje prepovedano. Ne izpostavljati temperaturam višjim od 50 stopinj C/122 stopinj F.

PODATKI O IZDELKU: 

Začasno lepilo v spreju, ki 7A šablone za poslikavo tekstila lepi na večino tkanin: bombaž, džins, usnje, lan, … Lahko rokovanje: format pločevinke je prilagojen udobnemu oprijemu. Sprej za kar najboljšo natančnost deluje pod nizkim pritiskom.

NANOSI: Pred uporabo sprej dobro pretresite. Tkanine pred uporabo operite. Med pršenjem sprej držite pokonci. Zadnjo stran šablone popršite z razdalje cca 20 cm. Počakajte 30 sekund. Lepljivi del šablone nalepite na tkanino. Šablono popršite s 7A sprejem v želenem barvnem odtenku. PO UPORABI ŠABLONE NE PERITE. Po uporabi lepilo v spreju obrnite na glavo in popršite v prazno.

Poleg artikla Lepilo v spreju za poslikavo tekstila s šablonami 7A 100ml priporočamo tudi:

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2020 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz