Prijava na e-novice

Vse za umetniško in ljubiteljsko ustvarjanje

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

Zaloga: Na zalogi

Šifra: 805xxx

Pebeo
7A sprej za poslikavo tekstila 100ml

Od: 8,20 €

Akrilna barva na vodni osnovi namenjena poslikavi tekstila. Sprej je namenjen večini oblačil in hišnemu tekstilu. Zdaj lahko preprosto in hitro dolgočasnim krpicam ali čevljem pričarate novo preobleko! 

Barva je na vodni osnovi in visoko pigmentirana ter izjemno prekrivna. Material tudi po poslikavi ohrani svojo gibljivost in mehkobo. 

UPORABA: Material za poslikavo pred uporabo spreja operite. Sprej pretresite ter z njim popršite tkanino z razdalje 20 cm. Pustite vsaj 15 minut, da se posuši. Nato tkanino  po zadnji strani motiva (nikoli neposredno na barvni nanos) brez pare likate 5 minut. Uporabite temperaturo likalnika, primerno za tkanino, na katero ste slikali. Sprej po uporabi obrnite na glavo in popršite v prazno, pršilni nastavek snemite in ga sperite z vodo. Tako preprečite, da bi se barva v njem zasušila. 

Po takšnem toplotnem utrjevanju je oblačilo pralno v pralnem stroju na 40 stopnjah Celzija. 

Vsebina 100 ml zadostuje za 0,75 m2 površine. 

NEVARNO Izjemno vnetljiv aerosol. Doza je pd pritiskom, pri segrevanju lahko poči. Hranite izven dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, doprtega ognja in drugih virov vžiga. Embalaže ne luknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna Uporabljajte zunaj ali v dobro zračenih prostorih. Ne vdihavajte hlapov. Zaščitite pred sončno svetlobo. Kajenje prepovedano. Ne izpostavljati temperaturam višjim od 50 stopinj C/122 stopinj F.

Od: 8,20 €

Več podobnih artiklov v:

Poleg artikla 7A sprej za poslikavo tekstila 100ml priporočamo tudi:

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
01 544 65 67
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2019 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz