Prijava na e-novice

Spletna trgovina za slikarski, likovni in ustvarjalni material.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
041 973 694

Zaloga: Na zalogi

Šifra: 755502

Pebeo
MIXED MEDIA Vitrail set 12x20ml

25,35 €

Odkrijte svet Mixed Media koncepta, kjer barve in dodatke za slikanje, ki pripadajo različnim tehnikam, med seboj poljubno mešate, prelivate, kombinirate ... vse hkrati na eni podlagi. Naj vas presenetijo učinki, ki bo tem nastajajo. 

Pričujoči set vas popelje v svet barv za steklo Vitrail, ki jih odlikuje prosojnost in visok lakast sijaj. Barve Vitrail so na alkidni osnovi, uporabljajo se lahko na platnu, kovini, v tankih ali debelih nanosih, med seboj se lahko mešajo. 

Pakiranje:12 stekleničk s po 20 ml barve (lemon, orange, crimson, pink, parma, cobalt blue, turquoise, apple green, brown, black, lightening medium-medij za posvetlitev, glitter medium-medij z bleščicami) + zgibanka z navodili. 

POZOR: HYDROCARBONS, C-9-C11, N-ALCANES, ISOALKANES, CYCLICS, MANJ OD 2 % AROMATICS, MONOPROPYLENE GLYCOL, METHYL ETHER. Vsebuje SOLVENT 146 YELLOW. Lahko povzroči alergijski odziv. Vnetljiva tekočina in njeni hlapi. Lahko povzroči vrtoglavico in omotico. Hranite izven dosega otrok. Zaščitite pred vročino, vročimi površinami, iskrami, odprtim ognjem in drugimi viri vžiga. Ne kadite. hranite zaklenjeno. Dolgotrajna izpostavljenost lahko povzroči suhost kože in njeno pokanje. Škodljivo za vodno okolje z dolgotrajnimi škodljivimi učinki.

Poleg artikla MIXED MEDIA Vitrail set 12x20ml priporočamo tudi:

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
041 973 694

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2020 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz