Prijava na e-novice

Vse za umetniško in ljubiteljsko ustvarjanje

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

Več pogledov

Zaloga: Na zalogi

Šifra: 766181

Pebeo
Glazurna smola na naravni osnovi 150 ml

20,15 €

Dvokomponentna glazurna epoksi smola (sestavljena iz trdilca in smole). 40% smole in trdilca je izdelano na naravni osnovi, zaradi česar manj obremenjuje okolje - 40% vsega ogljika v smoli je na naravni osnovi. Smoli je zaradi zagotavljanja dolgotrajne prosojnosti in sijaja dodan osvetljevalec, zaradi česar je v tekočem stanju, ko jo mešate, videti rožnata. Ko je suha, ta odtenek povsem izgine, trdna smola pa ostane prosojna in bleščeča.

Glazurna smola da ravnim površinam učinek reilefa in sijaj. Snov se na robu izdelka ne prelije, temveč zaustavi in naredi okroglino, zaradi česar je izredno uporabna za fotografije, razglednice, scrapbooking, spominke, pokrovčke škatlic, priponke, slikarska platna (učinek povečevalnega stekla), za dekoracije na pohištvu.

Glazurna smola je namenjena ulivanju do debeline 0,5 cm. Čas sušenja: na otip 1,5 ure, do jedra 6 ur. Uporabna na površinah, kot so steklo, keramika, kovina, silikon, les (na kislem lesu ali mastnejših tipih lesa (hrast, kostanj) najprej naredite preizkus), barvan les, plastika, karton.

Smola ne v svežem (mokrem) ne v trdnem (suhem) stanju ne sme priti v stik z vodo, zato površine (tudi kalupe) pred nanosom razmastite, lahko tudi s 70% alkoholom ter osušite. Prav tako smola ni primerna za ulivanje v kalupe iz alginata, saj je v njem preveč vlage, ki  bi jo smola lahko vezala nase.

UPORABA: En del trdilca B s priloženo mešalno paličico zmešajte z dvema deloma smole A. Zmes prelijte v drug kozarček in še enkrat dobro premešajte, da se obe komponenti dobro povežeta. Smolo prelijte po željeni površini. Zaščitite pred prahom.

Pakiranje: 100 ml smole, 50 ml trdilca, pripomočki za ulivanje in natančna navodila za delo. 

Poleg artikla Glazurna smola na naravni osnovi 150 ml priporočamo tudi:

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
01 544 65 67
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2019 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz