Trgovina v Ljubljani in Mariboru: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

Zelen saten

Velikokrat nam doma ostane na pol prazna škatlica perlic, ostanki verige, nekaj saten traku, kakšni zaključki, obešanke, žebljički, obeski. Zgodi se, da jih ni dovolj za izdelavo še kakšnega nakita ali pa nam barvno ne pašejo skupaj. Če med vsem tem le najdeš barve, ki ti ustrezajo, izdelaj verižico, ki bo res nekaj posebnega in bo definitivno izstopala.

MATERIAL:
- Akrilne perle - štirikotne
- Saten trak 12mm
- Verižica z velikimi členi
- Verižica z okroglimi členi
- Krokodilček 1,6mm
- Karabin 12mm
- Obroček enojen 7mm

PRIPOMOČKI:
- Klešče ploščate
- Klešče zaobljene
- Igla za nizanje perl big eye
- Škarje

POSTOPEK:
1. Saten trak odrežemo v poljubni dolžini. Napeljemo ga v iglo in ga probamo čimbolj sploščiti, da bo šel lepo skozi perle. Na saten trak napeljemo poljubno število akrilnih perl. Po želji jih lahko premaknemo višje ali nižje.

2. Na drugo stran saten traka napeljemo kos verižice. Pazimo, da ne pretiravamo, drugače bo verižica težka.

3. Ko smo z napeljanimi verigami in perlami zadovoljni, oba konca saten traku zaključimo s krokodilčkom. Krokodilčka nastavimo na sredino traku in ju počasi stisnemo, da se primeta na trak.

4. Na oba krokodilčka nataknemo obroček. Na en konec damo karabin, na drugega verižico.

Ta je pa res nekaj posebnega. Namesto asimetrične, lahko izdelaš simetrično z verižico na obeh straneh ali pa samo na sredini.

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete tako v Ljubljani kot v Mariboru, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerjev za digitalni marketing za spletno stran in spletno trgovino.

© 2014 - 2022 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz