Trgovina v Ljubljani - BTC: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

Moder akril

A veš, kaj je najboljše pri verižici iz akrilnih perl? Da izgleda, kot da bi nosila prave kamne. Plus to, da so akrilne perle dosti lažje od kamnov, tako da jih na laks lahko napelješ več in bo nakit še zmeraj lahkoten.

MATERIAL:
- Akrilne perle - štirikotne
- Perle školjke barvane
- Obroček enojen 4mm
- Obroček enojen 12mm
- Zaključne perle 2mm
- Zaključek z bunko
- Zaključek na navoj
- PVC člen
- Laks 0,3mm
- Žebljički

PRIPOMOČKI:
- Klešče okrogle
- Klešče za ščipanje
- Klešče ploščate
- Klešče zaobljene

POSTOPEK:
1. Vrežemo dva različno dolga laksa. Na konec vsakega damo zaključno perlo in jo stisnemo. Skrijemo jo tako, da zaključek z bunko napeljemo po laksu, ustavimo pri perli in stisnemo. Za zaključkom stisnemo še dve perli in napeljemo akrilno perlo. Za akrilno perlo ponovno stisnemo dve zaključni perli in postopek ponavljamo dokler nismo zadovoljni. Zaključimo enako kot smo začeli. Dobiti moramo en krajši in en daljši nanizan laks.

2. Na tri različno dolge žebljičke nanizamo zaključne perle in perle iz školjk. S kleščami naredimo uho, dovolj veliko da jih lahko nataknemo na PVC člen.

3. Na en konec obeh laksev s perlami nataknemo obroček 12mm. Nato ju povežemo še s PVC členom.

4. Na druga dva konca nataknemo male obročke in nanju še zaključek.

Če ti asimetrija ni preveč všeč, lahko vmesni člen vstaviš na sredino ali pa celo verižico napelješ z akrilnimi perlami.

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete v Ljubljani na dveh lokacijah, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

LACARA PLUS D.O.O. - veleprodajno skladišče

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 544 65 67 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: prodaja@lacaraplus.si

LACARA PLUS d.o.o. - SPLETNA TRGOVINA www.prilevcku.si

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 041 973 694 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: levcek@lacaraplus.si

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerjev za digitalni marketing za spletno stran in spletno trgovino.

© 2014 - 2024 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Avtorji