Trgovina v Ljubljani in Mariboru: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

Zapestnica magnet in kovina

Niso samo ženske tiste, ki rade nosijo nakit. Se najde tudi veliko moških. Vendar se za njih najde dosti manj nakita kot za ženske. Če ima tvoj dragi rad nakit oziroma bi rad nosil kakšno zapestnico, mu lahko sama narediš takšno v kombinaciji magnetnih in kovinskih perl.

MATERIAL:
- Magnetne perle - oblika valja
- Kovinske perle z dvema luknjama
- Zaključne perle 1,8mm
- Zaključek z bunko
- Obroček enojen 5mm
- Zaključek za zapestnico
- Laks 0,25mm

PRIPOMOČKI:
- Klešče ploščate
- Klešče zaobljene
- Klešče okrogle
- Škarje

POSTOPEK:
1. S škarjami odrežemo dva enako dolga laksa. Na konec obeh napeljemo zaključno perlo in zaključek z bunko. Najprej stisnemo perlo, nato zaključek, da se perla skrije. Za zaključkom stisnemo še eno perlo.

2. Na vsak laks posamezno začnemo napeljevati zaključne perle. Ko smo zadovoljni s številom perl (naj bo število enako na obeh straneh), nanju nanizamo kovinsko perlo. Ustavimo se malo pred polovico zapestnice in začnemo nizati magnetne perle. Med njih nanizamo še kovinske perle in postopek ponovimo dokler nismo zadovoljni. Do konca laksa perle nizamo kot smo jih na začetku, da dobimo lep zaključek. Med nizanjem pazimo, da bo zapestnica pravilne velikosti. Zaključek naredimo enako, kot smo ga na začetku.

3. Na oba konca zapestnice damo obroček, na njiju pa zaključek.

Narediš lahko ujemajoče se zapestnice, eno za tebe in eno za njega.

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete tako v Ljubljani kot v Mariboru, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerjev za digitalni marketing za spletno stran in spletno trgovino.

© 2014 - 2022 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz