Prijava na e-novice
ODPRTO! Trgovina Pri levčku v BTC, Hala A zopet z vami. Vabljeni od 9h do 20h.

Spletna trgovina za slikarski, likovni in ustvarjalni material.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

GREMO V ŠOLO - ŠOLSKE POTREBŠČINE ZA 2. IN 3. TRIADO

Dodobra smo že zakorakali v osnovno šolo, saj smo se uspešno pregrizli skozi prve tri razrede. Zdaj naš čaka še več znanja in z njim tudi malo drugačne potrebščine. Spodnji seznam obsega potrebne pripomočke, ob njihovem opisu kliknemo na povezavo na izdelek in izberemo najbolj primernega.

 1. ZVEZKI
 2. OVITKI ZA ZVEZKE
 3. HB SVINČNIK
 4. RADIRKA
 5. ŠILČEK
 6. KEMIČNI SVINČNIKI
 7. NALIVNIK
 8. BOMBICE ZA NALIVNIK
 9. BRISALEC
 10. BARVICE
 11. RAVNILO MALA ŠABLONA
 12. RAVNILO VELIKA ŠABLONA
 13. TEHNIČNI SVINČNIK
 14. GEOTRIKOTNIK
 15. TRIKOTNA RAVNILA
 16. LEPILO
 17. ŠKARJE
 18. ŠESTILO
 19. MAPA L
 20. MAPA Z ELASTIKO

1. Brez ZVEZKOV seveda ne gre. Tudi te ima Levček, tu si lahko tu izbereš najlepšega.

2. Da se izognemo poškodbam platnic zvezkov, neestetskim ušesom in zvezkom tako nasploh omogočimo, da dočakajo konec leta, potrebujemo OVITKE ZA ZVEZKE.

3. Osnova za pisanje, bodisi za obdobje učenja ali kasnejše zapiske je SVINČNIK. Običajni HB svinčnik trikotne ali šestkotne oblike, z radirko ali brez, ne sme manjkati v nobeni peresnici. Za Wopex svinčnik ste že slišali?

4. in 5. Kjer je svinčnik, morajo biti tudi RADIRKE in ŠILČKI. Imamo klasične radirke vseh oblik in barv, velikosti in takšne, ki skorajda ne puščajo ostankov. Šilčki pa so lahko enojni, dvojni ali s praktičnim kontejnerjem.

6. Za izdelovanje hitrih zapiskov je v višjih razredih osnovne šole zelo priljubljen KEMIČNI SVINČNIK. Pri Levčku je na voljo zares pestra izbira kvalitetnih in za oprijem izredno udobnih kemičnih svinčnikov.

7. in 8. in 9. Osnovo za lepopis predstavlja NALIVNIK. Nekateri se njegovim estetskim linijam nikoli v življenju več ne odrečejo zato je nepogrešljiv tudi v šolah. Bruennen, Maped, Faber Castell Grip in Scribolino izpolnjujejo zahteve po dobrem in trajnem nalivniku. In ne pozabite na BOMBICE za njihovo polnjenje. Če pride do napake, imamo tudi BRISALCE, ki hitro pomagajo tudi pri teh nevšečnosti.

10. Barvamo radi tudi v višjih razredih osnovne šole (in vse tja v zrelejša leta). Tako so BARVICE nepogrešljive tudi za večje otroke. Le da tokrat malo drugačne. Nekateri še vedno vztrajajo pri klasičnih lesenih, šestkotne ali trikotne oblike, drugi izbirajo okolju prijaznejše iz sintetičnih smol, prav tako šestkotne ali trikotne. Faber Castell se ponaša s svojim že skorajda legendarnim Grip oprijemom, značilnimi pikicam in trikotno obliko, ki poskrbi za udobje pri barvanju, o živahni barvni sledi pa ne gre izgubljati besed. Še bolj spretni lahko posežejo po akvarelnih barvicah, saj so zaradi svoje mehkosti odlične za barvanje, a z dodano vrednostjo, saj se ob stiku z vodo razlijejo z akvarelno sliko. Za vse, ki radi barvajo in to želijo početi s kvaliteto in stilom, velja omeniti še barvice Polycolor, ki so izjemno intenzivno pigmentirane in jih odlikuje odlična svetlobna odpornost.

11. in 12. RAVNILI MALA IN VELIKA ŠABLONA ali NOMA 1 in NOMA 5 še vedno veljata za zlato osnovo med ravnili.

13. TEHNIČNI SVINČNIK odlikuje vedno enakomerna in ravna črta, zaradi svoje praktičnosti pri pisanju pa nam velikokrat nadomesti tudi navadni svinčnik. Pa ne pozabi na mine!

14. Ko postane merjenje in računanje kotov v šoli stalnica, postane nepogrešljiv tudi GEOTRIKOTNIK.

15. TRIKOTNA RAVNILA s koti 45 stopinj in 60 stopinj so na voljo tudi v praktičnih setih, tudi praktičnih upogljivih.

16. Obvezni del seznama je tudi LEPILO. To je lahko v stiku, na mrežico, ali pa gre za navadno belo lepilo. Hitro zalepijo, so enostavna za uporabo in brez neprijetnega vonja. No, nekateri prisegajo tudi na lepila v gelu, ki so še bolj univerzalno uporabna. Odviješ, zalepiš, zapreš!

17. Kot so ŠKARJE nepogrešljive doma, jih potrebuješ tudi v svoji peresnici. Malo daljše ali krajše, vse bodo izpolnile svojo dolžnost, če pa v peresnici nimaš prostora zanje, lahko posežeš po manjših, nerjavečih. Za nujne reze bodo tudi te dovolj.

18. Za podvige pri matematiki zdaj potrebuješ še kvalitetno šestilo.

19. Med letom se v zvezkih nabere veliko pomembnih kopij, delovnih listov in kontrolnih nalog, ki jih ni priporočljivo izgubiti, zato je za njihovo zaščito in shranjevanje izredno primerna MAPA L.

20. Nepogrešljiv pripomoček je tudi MAPA Z ELASTIKO. Izbereš lahko običajno kartonasto, ki jih lahko okrasiš po svojih željah ali že potiskano.

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2020 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz