Prijava na e-novice
ODPRTO! Trgovina Pri levčku v BTC, Hala A zopet z vami. Vabljeni od 9h do 20h.

Spletna trgovina za slikarski, likovni in ustvarjalni material.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

Zaloga: Na zalogi

Šifra: 300611

  • vsa naročila obdelana v 24 urah
  • brezplačna dostava nad 50 evrov
  • garancija nakupa

Pebeo
Set Aquarelle Watercolor Collection Box

64,00 €

Set akvarelnih barv in tušev ter pripomočkov Aquarelle Watercolor Collection Box je primeren za vse ljubitelje akvarelnega slikanje ali tiste, ki bi to radi še postali.  

Set vsebuje: 12 akvarelnih barv v tabletkah, 5 x 20 ml akvarelnega tuša Colorex, 20 ml črnega tuša India ink, 1 akrilni flomaster, 1 guma za slikanje v flomastru, 5 kapalk, 1 aquabrush, 2 svinčnika (HB in 2BH), 1 radirka, 1 šilček, 5 akvarelnih papirjev. 

Pakirano v lični škatli z zapiranjem na magnet. 

Akvarelne barve v tabletkah in kvaliteti Fine.  Izdelane so v skladu s slikarsko tradicijo, z lahkoto se redčijo z vodo, odtenki so globoki in prosojni in takšni ostanejo tudi, ko se posušijo. Barve se med seboj dobro mešajo in so odlično odporne na svetlobo. 

Colorex je visoko koncentriran akvarelni tuš z žametnim končnim učinkom. Čistega ali razredčenega nanašamo s čopičem, aquabrushem ali pipetami, priloženimi setu. Med seboj se mešajo, prekriven odtenek bele barve omogoča posvetlitev določenih odtenkov v pastelne različice. Za mešanje uporabite pipete/kapalke. Colorex je občutljiv na ultravijolične žarke, zato je dela priporočljivo zaščititi z UV lakom. 

INDIA INK je prekriven črn tuš, ki ga lahko redčite z vodo. Suh postane neobčutljiv na vodo in se z radirko ne izbriše. Uporabljajte s čopičem ali aquabrushem. 

Akrilni flomaster je vodoodporen flomaster primeren za večino površin. S konico debeline 0,7 mm je idealen za podrobnosti, končne popravke, scrapbook ali pisanje. Je prekrivne mat barve, pigmetiran je obstojen na svetlobo, se hitro in enakomerno suši. 

Guma za slikanje v flomastru z izjemno natančno konico omogoča, da določena področja ostanejo nepobarvana. Nanesite in pustite, da se posuši in šele nato čezenj nanesite barvo. Ko je slednja povsem suha, s prsti s papirja zdrgnite gumo, pod njo se razkrije nepobarvano področje. 

OPOZORILO: Hranite izven dosega otrok. Vsebuje BIT. Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Vsebina seta na zavezujoča in se lahko spremeni. 

Tehnični podatki za barve v tabletkah Watercolour. 

Tehnični podatki za tuše Colorex. 

Tehnični podatki za klasični črn tuš India ink. 

Tehnični podatki za gumo za slikanje.

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2020 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz