Trgovina v Ljubljani - BTC: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

Hahnemuehle

Korenine podjetja Hahnemuehle segajo v leto 1584. Pestra zgodovina in zgodovina sta tlakovali pot izjemnemu številu inovacij in tako danes podjetje izdeluje papirje izjemne kakovosti. Danes ima podjetje sedež v Dasselu na jugu Spodnje Saške s hčerinskimi družbami v Veliki Britaniji, Franciji, ZDA in na Kitajskem ter v Singapurju zaposluje več kot 200 ljudi po vsem svetu. Hahnemuehle papirje izdeluje s strastjo in kakovostjo. Najboljše surovine, obrtniške spretnosti, veliko rokodelskih izdelkov jim priznavajo mednarodno kakovost. Proizvajalec ostaja pionir na področju razvoja in vodilni svetovni ponudnik »FineArt inkjet papirjev.« Zgodba Hahnemuehle se je začela davnega 1584, ko je Herzog iz Braunschweig-a podelil pravico do gradnje papirnega mlina obrtniku Mertenu Spießu. 1884 ga je kupil Carl Hahne in mlin preimenoval v "Büttenpapierfabrik Hahnemühle.« 1. julija 2002 se je podjetje Hahnemühle preimenovalo v Hahnemühle FineArt GmbH. Do konca 19. stoletja je Hahnemühle obstajal kot majhen proizvajalec z manj kot 15 zaposlenimi. Glavni izdelki so bili najboljši ročno izdelani papirji za pisanje in foolscap papirji. Pod vodstvom Carla Hahneja se je začela proizvodnja umetniškega papirja in filtrirnega papirja visoke čistosti in papirnica se je pričela večati. 1920 je podjetje zaposlovalo več kot 120 ljudi, pričeli so z uvajanjem strojev za izdelavo papirja. Čeprav je bila proizvodnja vedno bolj mehanizirana, so bili do 60. let nekateri papirji izdelani popolnoma ročno. V sedemdesetih letih je Hahnemühle razvil prvi brezkislinski in strojno izdelan papir arhivske kvalitete. Konec leta 1990 so bili na podlagi tradicionalnih umetniških prispevkov razviti prvi papirji inkjet, namenjeni uporabi v umetnosti. Zelo nagrajena zbirka Digital FineArt je danes vodilna ponudba papirja na svetovnem trgu. Galerije, muzeji in zbiratelji zaupajo papirju "Made in Germany". Današnji portfelj obsega tradicionalne in digitalne FineArt papirje za slikanje, tiskanje in uporabo v znanosti ali vsakdanjem življenju. Vse vrste papirja so izdelane po starih receptih iz visokokakovostnih bombažnih vlaken, celuloze ali hitro rastočih rastlinskih vlaken in čiste izvirske vode. Hahnemühle je izumitelj papirjev Digital FineArt za inkjet tiskanje in reprodukcijo umetnin. Kot pionir in vodja svetovnega trga Hahnemühle nenehno izpopolnjuje svoje prave umetniške papirje za ekskluzivne odtise fotografij, digitalno umetnost in umetniške reprodukcije. Za vse papirje Hahnemühle so neodvisni inštituti potrdili, da so zelo odporni proti staranju – njihovi umetniški in FineArt Inkjet papirji so veganski in izpolnjujejo najvišje zahteve strank. več

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete v Ljubljani na dveh lokacijah, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

LACARA PLUS D.O.O. - veleprodajno skladišče

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 544 65 67 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: prodaja@lacaraplus.si

LACARA PLUS d.o.o. - SPLETNA TRGOVINA www.prilevcku.si

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 041 973 694 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: levcek@lacaraplus.si

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerjev za digitalni marketing za spletno stran in spletno trgovino.

© 2014 - 2024 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Avtorji