Prejmite 10% popust
Trgovina v Ljubljani in Mariboru: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.

Hobby & Art trgovina Pri levčku: slikarski, likovni, ustvarjalni material in pripomočki za izdelavo nakita.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
041 973 694

Zaloga: Na zalogi

Šifra: 094-xyx

 • vsa naročila obdelana v 24 urah
 • brezplačna dostava nad 50 EUR
 • naroči še danes

Pebeo
Deco akrilni sprej pripomočki 200ml

Od: 12,65 €

Akrilna barva v spreju - na vodni osnovi. Linija akrilnih pripomočkov v spreju - bel in črn gesso ter prosojen sijajni ali mat zaščitni lak. Vsebuje visokokakovostne pigmente, zasnova embalaže omogoča vrsto uporab in nanosov kot pri klasičnem spreju ter uporabo tako zunaj kot znotraj.

Zaradi dobre prekrivnosti uporaben kot prvi nanos barve, posebej primeren tudi za težje dostopna mesta ali nanos prek šablon. Barve lahko med seboj mešate in tako ustvarite nove učinke in odtenke. Vsebina 200 ml zadošča za nanos na površini 1,5 m2 Deluje pod nizkim pritiskom.

Madeži od barve se lahko odstranijo 20-25 min po nanosu. Suha je z vodo neodstranljiva, trajna in in zunaj odporna na vremenske vplive. Nanašajte na čiste in suhe površine. Primeren za večino površin - papir, stiropor, karton, platno, kovino, plastiko, steklo, glino, keramiko, mavec, kamen, les. Površina naj bo prej nanosom čista in suha. Po uporabi sprej obrnite in popršite v prazno.

Pakiranje: 200 ml. 

NEVARNO: Zelo močno vnetljiv aerosol. Pod pritiskom. ob segrevanju lahko poči. Dolgotrajna in ponavljajoča se izpostavljenost izdelku lahko ob vdihavanju povzroči trajno škodo notranjim organom. Povzroča resno draženje oči. Hranite izven dosega otrok. Ne shranjujte v bližini ognja, vročih predmetov in ostalih virov vžiga. V bližini ne kadite. Ne luknjajte ali sežigajte pločevinke, niti ko je ta prazna. Uporabljajte zunaj ali v dobro zračenih prostorih, Ne vdihujte hlapov. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 stopinj Celzija.

PODATKI ZA ČRN/BEL GESSO V SPREJU:

 • Kvaliteta: Univerzalni premaz na vodni osnovi. Bel ali črn premaz za pripravo podlage za slikanje.
 • Sušenje: na otip v 15 minutah, povsem v 12 urah.
 • Površine: močan papir, karton, kaširana masa, plastika, les, kovina, glina, mavec, keramika, steklo, kamen, platno, stiropor (razen Krom barve) suho cvetje, ...
 • Končni videz: mat: 2 barvi (bela ali črna).
 • Nega dekoriranih površin: s suho krpo.
 • Sled barve je permanenta: madeži od barve se lahko odstranijo z milom in vodo v prvih 20-25 minut po nanosu. Ko je gesso (bel ali črn) suh, se ga ne da več odstraniti, je permanenten in odporen na vremenske vplive (zunanja uporaba).
 • Orodja za nanos: neposredno s sprejem, šablona. Razpršilni nastavek, ki je na voljo posebej omogoča, da se barva iz spreja naprši v lonček in uporabi kot tekoča barva za nanos s čopičem.
 • Čiščenje pripomočkov: milo in voda. 
 • Pakiranje: 200 ml.

NANOSI: 

Pred uporabo sprej dobro pretresite. Nanesite neposredno iz pločevinke z razdalje cca 20 cm od površine. Pršilka je za sprej to, kar je za barvo čopič, zato se mora temu primerno tudi vzdrževati. Po uporabi je izjemno pomembno, da pršilko izpraznite tako, da sprej obrnete na glavo in popršite v tem položaju. Med pršenjem barve sprej držite v pokončnem položaju. Rokovanje s sprejem je lahko, saj je oblikovan za dober oprijem. Idealen za večino površin, tudi težko dostopne. Sprej deluje pod nizkim pritiskom za optimalno natančnost.

Nastavki za pršenje so na voljo posebej in so namenjeni oblikovanju različnih učinkov in črt. Eden izmed njih je posebej namenjen temu, da barvo nalijete v lonček in jo uporabite kot tekočo barvo. Nanesite na čisto in razmaščeno površino.

PODATKI ZA MAT/SIJAJNI LAK: 

 • Kvaliteta: lak na vodni osnovi.
 • Sušenje: na otip v 15 minutah, povsem v 12 urah.
 • Površine: močan papir, karton, kaširana masa, plastika, les, kovina, glina, mavec, keramika, steklo, kamen, platno, keramika, stiropor, suho, cvetje, …
 • Končni videz: svetleč/mat.
 • Nega dekoriranih površin: s suho krpo.
 • Trajnost: Permanento. Madeži od barve se lahko se lahko odstranijo z milom in vodo v prvih 20-25 minut po nanosu. Ko je lak suh, se ga ne da več odstraniti, je permanenten in odporen na vremenske vplive (zunanja uporaba).
 • Orodja za nanos: neposredno s sprejem, šablona.  Razpršilni nastavek, ki je na voljo posebej omogoča, da se barva iz spreja naprši v lonček in uporabi kot tekoča barva za nanos s čopičem.
 • Čiščenje orodij: z milom in vodo.
 • Pakiranje: 200 ml.

 NANOSI: 

Primerno za umetnike, slikarje in dekoraterje, ki nemoteno slikajo tako zunaj kot v zaprtih prostorih. Notranji prostori naj bodo primerno zračeni.

Pred uporabo sprej dobro pretresite. Nanesite neposredno iz pločevinke z razdalje cca 20 cm od površine. Pršilka je za sprej to, kar je za barvo čopič, zato se mora temu primerno tudi vzdrževati. Po uporabi je izjemno pomembno, da pršilko izpraznite tako, da sprej obrnete na glavo in popršite v tem položaju. Nanesite na čisto in razmaščeno površino.  Med pršenjem barve sprej držite v pokončnem položaju. Rokovanje s sprejem je lahko, saj je oblikovan za dober oprijem. Idealen za večino površin, tudi težko dostopne. Sprej deluje pod nizkim pritiskom za optimalno natančnost.

* Obvezna polja

Od: 12,65 €

Poleg artikla Deco akrilni sprej pripomočki 200ml priporočamo tudi:

O blagovni znamki Pebeo

Težko si je predstavljati, na koliko področjih proizvodnje barv je Pebeo oral ledino in koliko inovacij je svetovnemu trgu barv ponudil v nekaj več kot stotih letih svojega obstoja. Njegova zgodovina se bere kot zanimiv in barvit strip, ki nima konca in pri katerem imaš občutek, da glavni zaplet s presenečenjem in vrhuncem šele prihaja.

Prikaži vse artikle blagovne znamke

Tu sta še dva zanimiva artikla

Mnenja strank o Deco akrilni sprej pripomočki 200ml

Napiši mnenje

Napišite svoj komentar

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena
 1. Bodite prvi in ocenite ta artikel

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

© 2014 - 2021 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz