Prejmite 10% popust
Trgovina - BTC - Hala A - spodnja etaža -  ODPRTO od 9h do 20h. Spletna trgovina deluje nemoteno. Naroči še danes :)

Hobby & Art trgovina Pri levčku: slikarski, likovni, ustvarjalni material in pripomočki za izdelavo nakita.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
041 973 694

Zaloga: Na zalogi

Šifra: 094-xxx

 • vsa naročila obdelana v 24 urah
 • brezplačna dostava nad 50 EUR
 • naroči še danes

Pebeo
Deco akrilni sprej s posebnimi učinki 200ml

Od: 10,50 €

Akrilna barva v spreju - na vodni osnovi. S posebnimi učinki - videzi kredne in granitne površine. Sprej kreda je izdelan na osnovi alkohola. Sprej z granitnim videzom in sprej črne barve za izdelavo kredne površine sta izdelana na osnovi topil. 

Pakiranje: 200 ml.

NEVARNO: Zelo močno vnetljiv aerosol. Pod pritiskom. ob segrevanju lahko poči. Dolgotrajna in ponavljajoča se izpostavljenost izdelku lahko ob vdihavanju povzroči trajno škodo notranjim organom. Povzroča resno draženje oči.Hranite izven dosega otrok. Ne shranjujte v bližini ognja, vročih predmetov in ostalih virov vžiga. V bližini ne kadite. Ne luknjajte ali sežigajte pločevinke, niti ko je ta prazna. Uporabljajte zunaj ali v dobro zračenih prostorih, Ne vdihujte hlapov. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 stopinj Celzija.

PODATKI ZA SPREJ KREDA: 

 • Kvaliteta: Kreda v spreju, na vodni osnovi.  
 • Sušenje: na otip v 15 minutah, povsem v 12 urah.
 • Površine: močan papir, karton, kaširana masa, plastika, les, kovina, glina, mavec, keramika, steklo, kamen, platno,
 • Končni videz: mat
 • Trajnost: Ni permanentno. Kreda se odstrani s krpo.  
 • Orodja za nanos: neposredno s sprejem, šablona.  
 • Pakiranje: 200 ml.

 NANOSI: 

Primerno za umetnike, slikarje in dekoraterje, ki nemoteno slikajo tako zunaj kot v zaprtih prostorih. Notranji prostori naj bodo primerno zračeni.

Pred uporabo sprej dobro pretresite. Nanesite neposredno iz pločevinke z razdalje cca 20 cm od površine. Pršilka je za sprej to, kar je za barvo čopič, zato se mora temu primerno tudi vzdrževati. Po uporabi je izjemno pomembno, da pršilko izpraznite tako, da sprej obrnete na glavo in popršite v tem položaju. Med pršenjem barve sprej držite v pokončnem položaju. Rokovanje s sprejem je lahko, saj je oblikovan za dober oprijem. Idealen za večino površin, tudi težko dostopne. Sprej deluje pod nizkim pritiskom za optimalno natančnost. Nanesite na čisto in razmaščeno površino.

PODATKI ZA SPREJ GRANIT IN BARVA ZA TABLO: 

 • Kvaliteta: Barva v spreju, na osnovi topil, v videzu granita.
 • Sušenje: na otip v 15 minutah, povsem v 12 urah.
 • Površine: močan papir, karton, kaširana masa, plastika, les, kovina, glina, mavec, keramika, steklo, kamen, platno,
 • Končni videz: mat
 • Trajnost: Permanento. Madeži od barve se lahko se lahko odstranijo z milom in vodo v prvih 20-25 minut po nanosu. Ko je barva suha, se je ne da več odstraniti, je permanentna in odporna na vremenske vplive (zunanja uporaba).
 • Orodja za nanos: neposredno s sprejem, šablona.  Razpršilni nastavek, ki je na voljo posebej omogoča, da se barva iz spreja naprši v lonček in uporabi kot tekoča barva za nanos s čopičem
 • Pakiranje: 200 ml.

 NANOSI: 

Pred uporabo sprej dobro pretresite. Nanesite neposredno iz pločevinke z razdalje cca 20 cm od površine. Pršilka je za sprej to, kar je za barvo čopič, zato se mora temu primerno tudi vzdrževati. Po uporabi je izjemno pomembno, da pršilko izpraznite tako, da sprej obrnete na glavo in popršite v tem položaju. Nanesite na čisto in razmaščeno površino.  Med pršenjem barve sprej držite v pokončnem položaju. Rokovanje s sprejem je lahko, saj je oblikovan za dober oprijem. Idealen za večino površin, tudi težko dostopne. Sprej deluje pod nizkim pritiskom za optimalno natančnost.

* Obvezna polja

Od: 10,50 €

Poleg artikla Deco akrilni sprej s posebnimi učinki 200ml priporočamo tudi:

O blagovni znamki Pebeo

Težko si je predstavljati, na koliko področjih proizvodnje barv je Pebeo oral ledino in koliko inovacij je svetovnemu trgu barv ponudil v nekaj več kot stotih letih svojega obstoja. Njegova zgodovina se bere kot zanimiv in barvit strip, ki nima konca in pri katerem imaš občutek, da glavni zaplet s presenečenjem in vrhuncem šele prihaja.

Prikaži vse artikle blagovne znamke

Tu sta še dva zanimiva artikla

Nazadnje ogledano

Mnenja strank o Deco akrilni sprej s posebnimi učinki 200ml

Napiši mnenje

Napišite svoj komentar

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena
 1. Bodite prvi in ocenite ta artikel

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

© 2014 - 2021 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz