Prijava na e-novice
Barve, čopiči, palete, svinčniki, risala, kaligrafija, umetniški program in ustvarjalni material. Hobba & Art trgovina Pri levčku v BTC, Hala A.

Spletna trgovina za slikarski, likovni in ustvarjalni material.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

Zaloga: Na zalogi

Šifra: 093-xxxx

  • vsa naročila obdelana v 24 urah
  • brezplačna dostava nad 50 evrov
  • garancija nakupa

Pebeo
Deco akrilni sprej biserni sijaj 100ml

Od: 6,80 €

Akrilna barva v spreju - na vodni osnovi. Z bisernim sijajem. Vsebuje visokokakovostne pigmente, zasnova embalaže omogoča vrsto uporab in nanosov kot pri klasičnem spreju ter uporabo tako zunaj kot znotraj.

Zaradi dobre prekrivnosti uporaben kot prvi nanos barve, posebej primeren tudi za težje dostopna mesta ali nanos prek šablon. Barve lahko med seboj mešate in tako ustvarite nove učinke in odtenke. Vsebina 100 ml zadošča za nanos na površini 0,75 m2

Deluje pod nizkim pritiskom. Madeži od barve se lahko odstranijo 20-25 min po nanosu. Suha je z vodo neodstranljiva, trajna in in zunaj odporna na vremenske vplive. Nanašajte na čiste in suhe površine. Primeren za večino površin - papir, stiropor, karton, platno, kovino, plastiko, steklo, glino, keramiko, mavec, kamen, les. Površina naj bo prej nanosom čista in suha. Po uporabi sprej obrnite in popršite v prazno.

Pakiranje: 100 ml.

NEVARNO: Zelo močno vnetljiv aerosol. Pod pritiskom. ob segrevanju lahko poči. Dolgotrajna in ponavljajoča se izpostavljenost izdelku lahko ob vdihavanju povzroči trajno škodo notranjim organom. Povzroča resno draženje oči. Hranite izven dosega otrok. Ne shranjujte v bližini ognja, vročih predmetov in ostalh virov vžiga. V bližini ne kadite. Ne luknjajte ali sežigajte pločevinke, niti ko je ta prazna. Uporabljajte zunaj ali v dobro zračenih prostorih, Ne vdihujte hlapov. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 stopinj Celzija.

PODATKI O IZDELKU: 

LASTNOSTI: 

  • Kvaliteta: Barve v spreju na vodni osnovi (razen Krom odtenkov), primerne za večino površin. Edinstvena sestava, ki vsebuje v vodi topnej smole s šibkim vonjem in visoko kvalitetne pigmente. Topila so v spreju nadomeščena z mešanico na vodni osnovi. 
  • Sušenje: na otip v 15 minutah, povsem v 12 urah.
  • Površine: močan papir, karton, kaširana masa, plastika, les, kovina, glina, mavec, keramika, steklo, kamen, platno, stiropor (razen Krom barve) suho cvetje,
  • Nega dekoriranih površin: s suho krpo.
  • Pripomočki za nanos: barva se nanaša neposredno iz pločevinke skozi razpršilo, nadomestni razpršilni nastavki so na voljo posebej za različne vrste nanosov: ozek, širok, ploščat, kontinuirana linija, nastavek, ki barvo v spreju spremeni v tekočo barvo.
  • Čiščenje pripomočkov: milo in voda. 
  • Pakiranje: 100 ml (20 barv), 200 ml - vse barve. 

NANOSI: 

Pred uporabo sprej dobro pretresite. Nanesite neposredno iz pločevinke z razdalje cca 20 cm od površine. Po uporabi je izjemno pomembno, da pršilko izpraznite tako, da sprej obrnete na glavo in popršite v tem položaju. Med pršenjem barve sprej držite v pokončnem položaju. Rokovanje s sprejem je lahko, saj je oblikovan za dober oprijem. Idealen za večino površin, tudi težko dostopne. Sprej deluje pod nizkim pritiskom za optimalno natančnost. Madeži od barve se lahko odstranijo z milom in vodo v prvih 20-25 minutah po nanosu. 

Nastavki za pršenje so na voljo posebej in so namenjeni oblikovanju različnih učinkov in črt. Eden izmed njih je posebej namenjen temu, da barvo nalijete v lonček in jo uporabite kot tekočo barvo.

Nanesite na čisto in razmaščeno površino. Za najboljše rezultate je najbolje, da porozne površine, kot je les, predhodno popršite s slojem belega ali črnega Gesso Spreja kot podlak. Ko je sprej popolnoma suh (po 12 urah), je z vodo neodstranljiv, trajen in odporen na vremenske vplive (zunanja uporaba). 

* Obvezna polja

Od: 6,80 €

Tu sta še dva zanimiva artikla

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2020 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz