Trgovina v Ljubljani in Mariboru: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

Zaposlitev: širimo ekipo v Mariboru

Pravijo, da novo leto prinaša nove začetke. Zato tudi v podjetju LACARA PLUS ponujamo nekomu nov začetek v naši super ekipi. Konec februarja odpiramo novo hobby & art trgovino Pri levčku, in sicer v Mercator centru Tabor v Mariboru. Zato nudimo zaposlitev ali študentsko delo v rastočem podjetju, kjer imate možnost strokovne rasti in kjer lahko v polni meri prebudite vašo ustvarjalno žilico.

Smo eno vodilnih podjetij s hobby in art materiali, pripomočki za ustvarjanje in materialom za izdelavo nakita v Sloveniji. Ponudba našega podjetja je plod več kot 30-letnega razvoja, zato pri nas najdete svetovno priznane blagovne znamke. Danes lahko v našem asortimanu najdete več kot 20.000 artiklov, predvsem pa goro nasvetov in idej, kako čim bolj raznoliko uporabljati predstavljene materiale.

Stalno nadgrajujemo našo prodajno ponudbo in ustvarjamo nove priložnosti za kreativno preživljanje časa. Pri svojem delu se veliko učimo in danes smo boljši kot včeraj. Dinamičnost in ustvarjanje sprememb pa sta nam nekaj domačega.

KOGA IŠČEMO ZA POSLOVALNICO V MARIBORU?

Imate izkušnje v prodaji, oziroma Vas prodaja zanima in imate veliko željo po učenju? Imate vsaj malo ustvarjalne žilice, ste natančni in radi komunicirate z ljudmi?

Želite z nasveti stranki svetovati pri zagati, kako ustvariti celice na slikarskem platnu, kako ustvariti razpokajoči učinek barve, kako narediti voščilnico, kako se poslika majico ali svilo, kako zaključiti  grlico in zapestnico ali kako s smolo zaliti uhanček? Imate energijo, strast do prodaje in učenja? Želite biti član uspešne ekipe?

Če ste na zgornja vprašanja odgovorili pritrdilno, Vas vabimo, da okrepite našo ekipo v novi poslovalnici v trgovskem centru Mercator Tabor v Mariboru, na delovnem mestu PRODAJALEC.

Pošiljite nam prijavo na: zaposlitev@lacaraplus.si do 15. 1. 2022

NUDIMO VAM:

- delo v urejeni in uveljavljeni trgovini, v specializirani trgovini, ki ji kupci zaupajo,

- kontinuirano usposabljanje,

- dolgoročno zaposlitev,

- priložnost za strokovni in osebni razvoj,

- konkurenčno plačo.

VPRAŠAJTE SE....

- Postavljam kupca na prvo mesto?

- Čutim zadovoljstvo, ko za kupca najdem ustrezno rešitev?

- Imam smisel za prodajo ustvarjalnih materialov?

- Imam željo po raziskovanju in odkrivanju novih materialov?

- Sem pozitivno naravnan/a, prijazen/a in komunikativen/a?

- Sem spreten/a v osebni in telefonski komunikaciji s kupci?

- Sem ciljno naravnan/a, odgovoren/a in pripravljen/a na stalno učenje?

- Rad/a delam v ekipi?

- Obvladam delo z računalnikom?

Če ste odgovorili pozitivno na vprašanja, potem verjamemo, da ste pravi za našo ekipo!

Veselimo se Vaše prijave z življenjepisom, ki jo do 20.1.2022 pošljite na elektronski naslov: zaposlitev@lacaraplus.si

 

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete tako v Ljubljani kot v Mariboru, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

© 2014 - 2022 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz