Prejmite 10% popust
Trgovina v BTCju: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.

Hobby & Art trgovina Pri levčku: slikarski, likovni, ustvarjalni material in pripomočki za izdelavo nakita.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
041 973 694

Ustvarjalna trgovina Pri levčku tudi v Mariboru

Smo eno od vodilnih podjetij s hobby in art materiali, pripomočki za ustvarjanje in materialom za izdelavo nakita v Sloveniji. Ponudba našega podjetja je plod več kot 30-letnega razvoja, zato pri nas najdete svetovno priznane blagovne znamke: Pebeo, Folia, Faber-Castell, Carioca, Kreul, Heyda, Knorr Prandell, Lacara,... Danes lahko v našem asortimanu najdete več kot 20.000 artiklov, predvsem pa goro nasvetov in idej, kako čim bolj raznoliko uporabljati kreativne materiale.

Stalno nadgrajujemo našo prodajno ponudbo in ustvarjamo nove priložnosti za kreativno preživljanje časa. Pri svojem delu se veliko učimo in danes smo boljši kot včeraj. Dinamičnost in ustvarjanje sprememb pa sta nam nekaj domačega.

 

NOVA TRGOVINA V MARIBORU

Ustvarjalna trgovina Pri levčku že več kot 30 let domuje v ljubljanskem BTCju, ki je z leti iz začetnih 40 m2 zrasla na skoraj 270m2.

Pravijo, da novo leto prinaša nove začetke. Konec februarja tako odpiramo novo hobby & art trgovino Pri levčku, in sicer v Mercator centru Tabor v Mariboru. Po kvadraturi bo malce manjša, pa vseeno dovolj prostorna, da bo v njej našlo prostor vseh 20.000 različnih izdelkov.

Nova trgovina potrebuje nove ljudi. Zato v podjetju LACARA PLUS ponujamo nekomu nov začetek v naši super ekipi. Nudimo vam zaposlitev ali študentsko delo v rastočem podjetju, kjer imate možnost strokovne rasti in kjer lahko v polni meri prebudite vašo ustvarjalno žilico. Ne skrbi. Vse te bomo naučili, predstavili materiale, barve, papirje, pripomočke za ustvarjanje, pa tudi naučili različnih tehnik in novih veščin.

KOGA IŠČEMO?

Želite z nasveti stranki svetovati pri zagati, kako ustvariti celice na slikarskem platnu, kako ustvariti razpokajoči učinek barve, kako narediti voščilnico, kako se poslika majico ali svilo, kako zaključiti ogrlico in zapestnico ali kako s smolo zaliti uhanček? Imate energijo, strast do prodaje in učenja?

Če ste odgovorili pritrdilno, Vas vabimo, da okrepite našo ekipo v novi poslovalnici v trgovskem centru Mercator Tabor v Mariboru, na delovnem mestu PRODAJALEC.

Nudimo vam:

- delo v urejeni in uveljavljeni trgovini, v specializirani trgovini, ki ji kupci zaupajo,

- kontinuirano usposabljanje,

- dolgoročno zaposlitev,

- priložnost za strokovni in osebni razvoj,

- konkurenčno plačo.

VPRAŠAJTE SE....

- Postavljam kupca na prvo mesto?

- Čutim zadovoljstvo, ko za kupca najdem ustrezno rešitev?

- Imam smisel za prodajo ustvarjalnih materialov?

- Imam željo po raziskovanju in odkrivanju novih materialov?

- Sem pozitivno naravnan/a, prijazen/a in komunikativen/a?

- Sem spreten/a v osebni in telefonski komunikaciji s kupci?

- Sem ciljno naravnan/a, odgovoren/a in pripravljen/a na stalno učenje?

- Rad/a delam v ekipi?

- Obvladam delo z računalnikom?

Če ste odgovorili pozitivno na vprašanja, Vas vabimo, da okrepite našo ekipo v novi poslovalnici v trgovskem centru Mercator Tabor v Mariboru, na delovnem mestu PRODAJALEC.

Veselimo se Vaše prijave z življenjepisom, ki jo do 20.1.2022 pošljite na elektronski naslov: zaposlitev@lacaraplus.si

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

© 2014 - 2021 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz