Trgovina v Ljubljani - BTC: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

Velikonočno jajce iz papirja s piščančkom

Tokrat ti v nadaljevanju predstavljamo izdelavo, malce drugačnega velikonočnega jajca. Narejeno je iz papirja, izdelava je precej preprosta in zanimiva, končni izdelek pa bo pritegnil predvsem vaše najmlajše.

MATERIAL:
- 1x tonkarton poljubne barve in 1x tonkarton rumene barve,
- lesena palčka,
- akrilni flomastri,
- grafično pisalo Ecco Pigment,
- ovalna očesa,
- univerzanlno UHU lepilo.

PRIPOMOČKI:
- škarje.

POSTOPEK:

1. Na tonkarton poljubne barve narišemo dve obliki jajca in ju izrežemo.

2. Eno izrezano jajce poljubno okrasimo s akrilnimi flomastri. Mi smo ga okrasili z različnimi barvnimi krogci, ki smo jih nato obrobili s grafičnim pisalom Ecco Pigment. Jajcu smo dodali še črn rob ter s črno barvo narisali razpoko, na katero ne smemo pozabiti.

3. Jajce prerežemo po narisani razpoki. Spodnji del prilepimo na drugo jajce, ki smo ga na začetku izrezali. Vendar pozor, lepilo nanesemo samo ob levem in desnem robu, sredino pustimo prazno.

4. Iz rumenega tonkartona nato izrežemo krog. Z oranžnim akrilnim flomastrom ga obrobimo in na sredino narišemo narobe obrnjen trikotnik. Dodamo še očesa in že smo dobili našega piščančka.

5. Na vrh piščančka prilepimo preostalo zgornjo polovico jajca. Na zadnjo stran pa dodamo leseno palčko.

6. Ko je lepilo suho zgornjo polovico s leseno palčko damo skozi spodnjo polovico in že smo končali.

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete v Ljubljani na dveh lokacijah, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

LACARA PLUS D.O.O. - veleprodajno skladišče

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 544 65 67 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: prodaja@lacaraplus.si

LACARA PLUS d.o.o. - SPLETNA TRGOVINA www.prilevcku.si

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 041 973 694 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: levcek@lacaraplus.si

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerjev za digitalni marketing za spletno stran in spletno trgovino.

© 2014 - 2024 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Avtorji