Trgovina v Ljubljani in Mariboru: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

Velikonočna voščilnica

Si želiš ustvariti unikatno velikonočno voščilnico za svoje najdražje in jim voščiti vesele Velikonočne praznike? Potem si na pravem mestu!

MATERIAL:
- tonkarton A4 poljubne barve,
- valovita lepenka poljubne barve,
- karton z motivi ali reliefni karton,
- preja Ljubica poljubne barve,
- lesene ščipalke,
- univerzalno UHU lepilo.

PRIPOMOČKI:
- škarje,
- kost za zgibanje papirja.

POSTOPEK:

1. Najprej naredimo osnovo za voščilnico. To storimo tako, da iz tonkartona izrežemo poljuben pravokotnik oziroma kvadrat, odvisno od tega ali želimo voščilnico kvadratne ali pravokotne oblike. Izrezan lik prepognemo na pol, pri zgibanju si pomagamo s kostjo za zgibanje papirja.

2. Iz valovite lepenke izrežemo pravokotnik oziroma kvadrat, ki je malo manjši od naše osnove za voščilnico ter ga prilepimo nanjo.

3. Na zgornji levi in desni rob prilepimo leseni ščipalki. Med njiju spnemo prejico. Če želimo, lahko prejico na določenih mestih pritrdimo z malo lepila, da bo imela lepšo obliko.

4. Iz različnih kartonov s poljubnimi motivi izrežemo 4 ali 5 pirhov, lahko tudi več ali manj, odvisno od velikosti voščilnice.

5. Iz prejice naredimo pentljico za vsak pirh. Ko smo končali, vsako pentljico prilepimo na svoj pirh.

6. Na prejico, ki smo jo dodali na osnovo voščilnice, dodamo navpično še del prejice za vsakega izmed pirhov. To bo dalo izgled kakor, da so pirhi obešeni.

7. Na koncu še na konce navpičnih delov prejice prilepimo pirhe.

Ko se lepilo posuši, pa v notranjost dodamo še prikupno voščilo in že smo končali.

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete tako v Ljubljani kot v Mariboru, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

LACARA PLUS D.O.O. - veleprodajno skladišče

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 544 65 67 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: prodaja@lacaraplus.si

LACARA PLUS d.o.o. - SPLETNA TRGOVINA www.prilevcku.si

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 041 973 694 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: levcek@lacaraplus.si

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerjev za digitalni marketing za spletno stran in spletno trgovino.

© 2014 - 2024 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Avtorji