Trgovina v Ljubljani in Mariboru: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

Velikonočni venček

Pri ustvarjanju velikonočnega vzdušja ni nič bolj prazničnega kot izdelava lastnega velikonočnega venčka. S kombinacijo ustvarjalnosti in preprostih materialov lahko ustvarimo izjemen okras, ki bo očaral vse obiskovalce. Sledite korakom spodaj, da ustvarite svoj unikaten velikonočni venček, ki bo prinesel pravo pomladno veselje v vaš dom.

     

MATERIAL:
Stiropor jajčka 2,5cm
Svilena vrtnica
Venček iz stiroporja 25cm
Filc A4
Svilen trak - bordura
Colorex transparentni akvarelni tuš

PRIPOMOČKI:
Lepilo za stiropor
Pinceta

Pištola za vroče lepljene

Škarje

 

POSTOPEK:

1. Začnemo z izrezovanjem ozkih trakov iz zelenega filca, ki bodo služili kot osnova za naš venček. S pomočjo univerzalnega lepila za stiropor filc trdno pritrdimo okoli venčka.

     

 

2. Nato okoli venčka zavijemo belo borduro, lepimo jo z vročim lepilom.

 

3. Pripravimo lonček s pokrovom, v katerega postavimo stiroporna jajčka. Nato v lonček dodamo nekaj kapljic poljubnih barv Colorex akvarelnih tušev, zapremo pokrovček in močno pretresemo.
Jajčka nato odstranimo iz lončka in jih položimo na papir, da se barva posuši.

 

4. Ko je barva na jajčkih popolnoma suha, jih s pomočjo lepila za stiropor pritrdimo na pripravljen venček.

 

5. Za piko na i lahko dodamo še nekaj svilenih rožic, ki jih prav tako pritrdimo z vročim lepilom.

S tem smo dokončali izdelavo izjemno privlačnega in edinstvenega velikonočnega venčka, ki bo zagotovo polepšal naš prostor in prinesel pravo velikonočno vzdušje.

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete tako v Ljubljani kot v Mariboru, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

LACARA PLUS D.O.O. - veleprodajno skladišče

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 544 65 67 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: prodaja@lacaraplus.si

LACARA PLUS d.o.o. - SPLETNA TRGOVINA www.prilevcku.si

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 041 973 694 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: levcek@lacaraplus.si

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerjev za digitalni marketing za spletno stran in spletno trgovino.

© 2014 - 2024 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Avtorji