Trgovina v Ljubljani in Mariboru: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

MIXEDMEDIA AKADEMIJA 2.0 termin: 30.5., 31.5., 1.6.

Spoznaj najbolj »vroče materiale« ta hip, preizkusi sodobne tehnike, ustvari lastne umetnine in osvoji poglobljeno znanje o materialih s preizkušanjem v praksi.

Nismo želeli narediti še enega ONLINE tečaja, temveč delavnice V ŽIVO, kjer preizkušaš in s pomočjo mentorice rešuješ dileme, ki se ti pojavijo med ustvarjanjem. Na MIXEDMEDIA AKADEMIJI so ti na razpolago vsi materiali, da jih preizkusiš in brez slabe vesti kombiniraš med sabo.

Dovolj je bilo ONLINE tečajev, to je izobraževanje V ŽIVO.

PRIJAVI SE >>

Tokrat še boljša, še bolj izpopolnjena in naprednejša. To ni le slikarski tečaj, temveč poglobljeno znanje o materialih s preizkušanjem v praksi. Vključili smo aktualne in prihajajoče trende, najbolj »vroče materiale«, vključno s pigmenti, smolami, strukturnimi in modelirnimi pastami, dodatki za pouring ter dodali majhne skrivnosti velikih mojstrov, s katerimi bo tvoja umetnina zaživela v polnem sijaju.... Ne skrbi. Vse dileme sproti rešuje naša vodilna ustvarjalka Katarina Pustavrh, ki je znanje osvajala v Franciji - v matičnih prostorih francoskega proizvajalca barv Pebeo. Pod njenim ostrim očesom vsaka poteza čopiča, lopatice, kapalke ali prsta najde smisel.

 

Ko se sprašuješ, kako to naredijo na youtubeu, izveš na MIXEDMEDIA AKADEMIJI.

Pridruži se sklopu 3 delavnic po 4 šolske ure in ustvari svoje umetnine V ŽIVO.

PRIJAVI SE >>

 

• Število udeležencev je omejeno na največ 5.
Kdaj: torek, 30. 5., sreda, 31. 5. in četrtek 1. 6. od 17:00 – 20:00.
Kje: Prostori LACARA ART & HOBBY ustvarjalne trgovine; Ob železnici 16; Ljubljana.
Cena: 295€ (vključen DDV) - imetniki kartice zvestobe imajo 10-odstotni popust.
• Kdo vodi: Levinja Katarina Pustavrh.
• Prijave:
o izpolni prijavnico na https://goo.gl/d83S5h
o pošlji E-mail s svojimi podatki na levcek@lacaraplus.si;
o na tel. 041 973 694;
o izpolni prijavni obrazce v Trgovini Pri Levčku; BTC – Hala A – spodnja etaža.

 

Kaj je Mixedmedia akademija?

MIXEDMEDIA AKADEMIJE v času, ko je razsajal novi korona virus, nismo spravili v ONLINE tečaj, ker je preprosto ne moremo. Temelji na preizkušnju, kombiniranju in svetovanju V ŽIVO - v času nastajanja izdelkov, ki jih ustvarjate sami. Tako sproti rešujemo dileme, zagate, in odgovarjamo na vprašanja, kaj se zgodi, če mešamo materiale, ali jih sploh lahko mešamo, kako jih nanašamo, s čim popravljamo in katere pripomočke sploh uporabljamo.

 

PRIJAVI SE >>

Spoznali bomo trenutno najbolj popularne smole in tekoče pigmente, katerih prednost je ta, da jih uporabljamo tudi s polivanjem po smoli. Podrobno bomo spoznali pouring tehniko s skrivmostmi, ki jih ustvarjalci na youtubeu zamolčijo. Pozabili bomo tabuje in se naučili združevati tehnike. Kombinirali bomo uporabo smole, efektnih barv, akrilnih past, peskov, premazov. Barvam, ki jih sicer uporabljamo za barvanje stekla in keramike, bomo dodali novo dimenzijo, saj jih zaradi čudovitih učinkov, ki jih dajejo v kombinaciji ene z drugimi, združujemo ter kombiniramo z akrilnimi dodatki, čeprav je osnova popolnoma različna.

 

Kratek vpogled
Spoznali bomo, kaj je Mixedmedia in osnovne materiale: kristalno smolo – prozorno in barvno, glazurno smolo za polivalno in utrjevalno tehniko, tekoče pigmente v tubah, pouring medij in njegove nadomestke, silikonsko olje za kreiranje čipk in celic v pouring tehniki, barvo za steklo Vitrail, barvo za keramiko Ceramic, peske, mase, paste, reliefno lepilo, zlate lističe, posebne barve na oljni osnovi Moon in Prisma, navadne modelirne paste, spoznali črni, beli in prozoren gesso ter kako ga uporabljamo, Crackling pasto za razpoke in počakali na efekt.

 

Izdelovali bomo več izdelkov hkrati, saj je med posameznimi fazami potrebna različna doba sušenja.

PRIJAVI SE >>

 

Izdelki, ki jih bomo naredili v treh dneh:
- slika s pouringom in prelivanjem kristalne smole v lesenem okvirju;
- slika relief na platnu iz glazurne smole, kombinacija z Vitrail in Ceramic, Moon, Prisme barvami;
- slika na črnem gessu z razpokanim reliefom s Crackling pasto v kombinaciji z Vitrailom in Ceramicom;
- slika z uporabo ostalih akrilnih dodatkov (strukturni peski, geli, modelirne paste...);
- pouring tehnika z: akrilom, barvami Vitrail, Ceramic, Moon in Prisme;

 

Ves material je vključen v ceno, narejeni izdelki pa ostanejo vaši. Tekom vseh treh srečanj bomo spoznavali tudi mnogo ostalega materiala, ki ga lahko uporabljamo pri MixedMediji (zrcalna folija, akrilni markerji, oljni markerji, voski za zlatenje). Seveda bo poskrbljeno tudi za ideje.

 

PRIJAVI SE >>

 

Za koga?
Program je namenjen tako začetnikom, brez predhodnega slikarskega znanja, pa tudi tistim, ki že poznajo slikarske tehnike, vendar bi radi poskusili nekaj drugega.

Kaj lahko kombinirate, kako in na katerih podlagah? Spoznajte na Mixedmedia akademiji, ki jo pripravljamo skupaj s priznanim francoskim proizvajalcem barv Pebeo.

Lepo vabljeni vsi, ki radi ustvarjate, ki bi se želeli naučiti česa novega. Število prostih mest je omejeno, zato pohitite s prijavami. Dodatne informacije preko E-naslova ali telefona 041 973 694.

 

PRIJAVI SE >>

 

Pridruži se sklopu 3 delavnic po 4 šolske ure in ustvari svoje umetnine V ŽIVO.

Število udeležencev je omejeno na največ 5.

Kdaj: torek, 30. 5., sreda, 31. 5. in četrtek 1. 6. od 17:00 – 20:00.
Kje: Prostori LACARA ART & HOBBY ustvarjalne trgovine; Ob železnici 16; Ljubljana.
Cena: 295€ (vključen DDV) - imetniki kartice zvestobe imajo 10-odstotni popust.
• Kdo vodi: Levinja Katarina Pustavrh.
• Prijave:
o izpolni prijavnico na https://goo.gl/d83S5h
o pošlji E-mail s svojimi podatki na levcek@lacaraplus.si;
o na tel. 041 973 694;
o izpolni prijavni obrazce v Trgovini Pri Levčku; BTC – Hala A – spodnja etaža.

 

PRIJAVI SE >>

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete tako v Ljubljani kot v Mariboru, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerjev za digitalni marketing za spletno stran in spletno trgovino.

© 2014 - 2022 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz