Prijava na e-novice
Hitro po material za poletno ustvarjanje. Trgovina Pri levčku v BTC, Hala A, spodnja etaža. Odprto od 9h do 20h.

Spletna trgovina za slikarski, likovni in ustvarjalni material.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

TRGOVINA PRI LEVČKU SPET ODPRTA

Pa smo le dočakali ….po skorajda dveh mesecih stanja na zavori je čas, da življenje spravimo  tek.  TRGOVINA PRI LEVČKU V KLETNI ETAŽI HALE A V LJUBLJANSKEM BTC-JU ZOPET ODPIRA SVOJA VRATA.

Tudi simbolično je Levček v ponovnem nizkem startu v čudovitem letnem času – veje so v polnem razcvetu tiste prave spomladansko zelene barve, narava cveti in med karanteno smo se približali koncu šolskega leta in, kar je še bolje, prav nevarno tudi počitnicam.

In čeprav še ne vemo, kakšna presenečenja lahko prihajajoči meseci prinesejo, mi skrbi odganjamo z ustvarjanjem, slikanjem, barvanjem, ker vmes Levček ni počival (to mu ne gre dobro od tac.) Dobre novice kar dežujejo, se vam ne zdi?

No, s prvo dobro novico ste torej že seznanjeni:  trgovina Pri Levčku v ljubljanskem BTC-ju v kletni etaži Hale A v ponedeljek, 18. 5. 2020 zopet odpira vrata svoje fizične trgovine.

  • Zopet delujemo po običajnem voznem redu, ki je: 9:00 – 20:00.

A običajno vedno v nekem grmu tiči zajec. V Levčkovem kraljestvu se najde prostor tudi zanje, čeprav običajno pomenijo nevšečnosti. A vendarle je nekaj pravil igre ki jih moramo poznati vsi. Vsled preteklemu dogajanju se bomo obnašali kar se da odgovorno do sebe in drugih, zaposlenih in ustvarjalnih obiskovalcev. Kako?

  • Tako, da bomo zvesto upoštevali pravila NIJZ, da tako kupci kot zaposleni obvezno nosijo zaščitne  maske. Ob vhodu boste imeli vsi obiskovalci na voljo razkužila za roke, ki jih OBVEZNO uporabite.

  • Ker je med obiskovalci obvezna ustrezna varnostna razdalja, bo v trgovini lahko naenkrat največ 10 ljudi naenkrat. Obenem vas prosimo, da tudi sami s svojim obnašanjem odgovorno in ustrezno prispevate k doslednemu upoštevanju in izpolnjevanju priporočil in ter tudi sami ves čas ustrezno ohranjate medsebojno razdaljo v trgovini.  

Kot omenjeno, Levček vmes ni počival, svoje spletne police je že med samo karanteno pridno polnil z uporabnimi novostmi. Kdor nam je vmes sledil, je videl, da:

  • so za malo nostalgije poskrbele praskanke, tudi takšne s priloženimi spirografi, mavrične, svetleče,
  • bogatejši smo za pobarvanke na platnu, super darilo s priloženim čopičem in barvami. Super paket.
  • pobarvanke za male in velike,
  • potem so tu še na okvir napeta platna manjše debeline,
  • Diamond Dotze – nova ustvarjalni križanec med gobelinom, mozaikom in pobarvanko in dobrodošel doprinos ustvarjalnemu svetu.

Tudi umetniško risanje je pridobilo na veljavi – novi so svinčniki, oglje, krede, pasteli, monoliti in grafična pisala, čedalje bolj pa še širi tudi naša ponudba za šole – voščenke niso novost, jih je pa zdaj še več, tako kot nalivnikov, škarij, lepil, zvezkov, ostalih kvalitetnih pisal, ter pisarniškega materiala, tako da po novem na mizah ne manjkajo niti spenjači in kuverte.

Na Levčkovih policah je, kot vedno, gneča, v to ste lahko prepričani. Pa kaj bi govorili, zdaj lahko pridete to končno pogledat tudi sami.

PRIPRAVLJENI, POZOR, ZDAJ!

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2020 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz