Trgovina v Ljubljani in Mariboru: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

KREOL UHANI Z ODLITKI IZ SMOLE

Potrebujemo:

Pripomočki:

 1. Po navodilih na škatli zmešamo smolo v razmerju 2 dela smole in 1 del trdilca.
 2. Smolo obarvamo s tekočim pigmentom Fluid Pigment. Turkizni odtenek smole dobimo, če v smolo dodamo pigment modre in zelene barve. Z doziranjem po kapljicah lahko nadzorujemo barvno intenzivnost končnega izdelka od transparentnosti do prekrivnosti: manj pigmenta izdelek nežno obarva, zato je ta bolj transparenten, medtem ko bo intenzivno obarvan izdelek neprosojen. Za ugotavljanje mešanja barv in prosojnosti si lahko pomagamo s Fluid Pigment kolescem.
 3. V silikonski kalup v obliki kock z luknjico vlijemo smolo do polovice višine odlitka.
 4. Pustimo, da se odlitek strdi.
 5. Druga polovica kocke naj bo prosojna - zopet pripravimo smolo, tokrat brez dodajanja pigmenta. Simetrično kocko lahko izdelamo tako, drugo polovico ulijemo in počakamo, da se odlitek strdi, nato pa obe polovico zlepimo ALI pa strjen odlitek poveznemo čez drugega, ki je še sveže ulit v kalupu. Pustimo, da se strdi. Odstranimo odlitek in morebitni višek.
 6. Strjeno kocko nanizamo na obešanko za nakit.  S pomočjo klešč za zavijanje žice kocki na obešanki obesimo v kreol uhan.

 

PROSOJNE KOCKE S PREŠANIM CVETJEM

Potrebujemo:

Pripomočki:

 1. Po navodilih na škatli zmešamo smolo v razmerju 2 dela smole in 1 del trdilca.
 2. V kalup namestimo suho prešano cvetje.
 3. V kalup vlijemo smolo in počakamo, da se strdi.
 4. Strjen odlitek odstranimo iz kalupa, ga nanizamo na obešanko za nakit in po želji dodamo perlice velikosti 2,6 mm. S pomočjo klešč za zavijanje žice kocko na obešanki obesimo v kreol uhan.

 

OKROGEL ODLITEK S PREŠANIM CVETJEM

Potrebujemo: 

lahko uporabimo tudi:

Pripomočki:

 1. Po navodilih na škatli zmešamo smolo v razmerju 2 dela smole in 1 del trdilca.
 2. V kalup namestimo suho prešano cvetje.
 3. V kalup vlijemo smolo in počakamo, da se strdi.
 4. Strjen odlitek odstranimo iz kalupa in ga nanizamo neposredno na uhan zanko. Če je ustje na odlitku preširoko za uhan zanko, lahko odlitek nanizamo na obešanko za nakit, to pa s kleščami zavijemo na uhan na vzmet.
E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete tako v Ljubljani kot v Mariboru, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

© 2014 - 2022 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz