Prijava na e-novice
Trgovina - BTC - Hala A - spodnja etaža -  ODPRTO od 9h do 20h. Spletna trgovina deluje nemoteno. Naroči še danes :)

Hobby & Art trgovina Pri levčku: slikarski, likovni, ustvarjalni material in pripomočki za izdelavo nakita.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
041 973 694

Zaloga: Na zalogi

Šifra: 650679

  • vsa naročila obdelana v 24 urah
  • brezplačna dostava nad 50 evro
  • naroči še danes

Pebeo
Barvno kolo Fluid pigment

3,17 €

Za vse, ki bi radi ulivanje smol ali slikanje z oljnimi barvami ponesli na nov nivo. Koliko Fluidnega pigmenta dodati, da dosežete želeni učinek in se izognete ponesrečenim rezultatom, nepravilnemu odtenku ali preveliki/premajhni prekrivnosti končnega izdelka?

Pebeo je za ta namen razvil praktično kartonasto vrtljivo kolesce, s katerim natančno in hitro ugotovite, kakšen odtenek in kakšen končni učinek lahko pričakujete.

Kolesce je bilo zasnovano posebej za uporabo s tekočimi pigmenti Fluid Pigment. Z njim boste lahko hitro določili razmerja med dvema barvami in dobili odtenek po vašem izboru (stran 1) ter hkrati prilagodili stopnjo prekrivnosti za izbrano barvo (stran 2). 

Pakiranje: 1 kolesce.

Poleg artikla Barvno kolo Fluid pigment priporočamo tudi:

Temelje podjetja je leta 1835 začrtal Johann Sebastiann Staedtler. Bil je oblikovalec svinčnikov iz Nuernberga in svoje izdelke prvič predstavil na razstavi industrije vseh narodov v New Yorku. Le nekaj let kasneje so se ti visoko kakovostni izdelki uveljavili v Franciji, Veliki Britaniji, Italiji, Rusiji, Ameriki in Bližnjem vzhodu. Staetler je danes eno najstarejših nemških industrijskih podjetij in se opira na svojo edinstveno zakladnico izkušenj, na podlagi katerih danes razvija inovacije najvišje kakovosti. Prav ta dvojna kombinacija ga danes dela tako edinstvenega.

Staedtler je tudi okoljsko ozaveščen proizvajalec – zaradi česar pozornost prvenstveno posveča življenjski dobi izdelka, saj nečesa, kar traja in traja, ni potrebno pogostokrat nadomeščati. Tako porabimo manj surovin, oddamo manj CO2 in proizvedemo manj odpadkov. To se odlično izraža tudi na njegovih izdelkih linije WOPEX, ABS in DRY SAFE. Staedtler si tudi prizadeva lastno oskrbo z lesom. Podjetje je prav pogoje za svoj nasad našel v Ekvadorju v Južni Ameriki, gozd meri 1800 hektarjev.

Asortiman podjetja danes sestavljajo svinčniki in pripomočki za pisanje in uporabo v pisarni, barvice, krede, voščenke, finelinerji in flomastri, umetniški program z barvicami, barvami, pasteli ter grafitnimi svinčniki. V zadnjem času se je ponudbi pridružila še polimerna glina Fimo. Širok program za vse starosti, spretnosti, talente in okuse.  

O blagovni znamki Pebeo

Težko si je predstavljati, na koliko področjih proizvodnje barv je Pebeo oral ledino in koliko inovacij je svetovnemu trgu barv ponudil v nekaj več kot stotih letih svojega obstoja. Njegova zgodovina se bere kot zanimiv in barvit strip, ki nima konca in pri katerem imaš občutek, da glavni zaplet s presenečenjem in vrhuncem šele prihaja.

Prikaži vse artikle blagovne znamke

Tu sta še dva zanimiva artikla

Nazadnje ogledano

Mnenja strank o Barvno kolo Fluid pigment

Napiši mnenje

Napišite svoj komentar

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Ocena
  1. Bodite prvi in ocenite ta artikel

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

© 2014 - 2021 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz