Trgovina v Ljubljani - BTC: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

Staedtler

Temelje podjetja je leta 1835 začrtal Johann Sebastiann Staedtler. Bil je oblikovalec svinčnikov iz Nuernberga in svoje izdelke prvič predstavil na razstavi industrije vseh narodov v New Yorku. Le nekaj let kasneje so se ti visoko kakovostni izdelki uveljavili v Franciji, Veliki Britaniji, Italiji, Rusiji, Ameriki in Bližnjem vzhodu. Staetler je danes eno najstarejših nemških industrijskih podjetij in se opira na svojo edinstveno zakladnico izkušenj, na podlagi katerih danes razvija inovacije najvišje kakovosti. Prav ta dvojna kombinacija ga danes dela tako edinstvenega. Staedtler je tudi okoljsko ozaveščen proizvajalec – zaradi česar pozornost prvenstveno posveča življenjski dobi izdelka, saj nečesa, kar traja in traja, ni potrebno pogostokrat nadomeščati. Tako porabimo manj surovin, oddamo manj CO2 in proizvedemo manj odpadkov. To se odlično izraža tudi na njegovih izdelkih linije WOPEX, ABS in DRY SAFE. Staedtler si tudi prizadeva lastno oskrbo z lesom. Podjetje je prav pogoje za svoj nasad našel v Ekvadorju v Južni Ameriki, gozd meri 1800 hektarjev. Asortiman podjetja danes sestavljajo svinčniki in pripomočki za pisanje in uporabo v pisarni, barvice, krede, voščenke, finelinerji in flomastri, umetniški program z barvicami, barvami, pasteli ter grafitnimi svinčniki. V zadnjem času se je ponudbi pridružila še polimerna glina Fimo. Širok program za vse starosti, spretnosti, talente in okuse.   več

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete v Ljubljani na dveh lokacijah, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

LACARA PLUS D.O.O. - veleprodajno skladišče

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 544 65 67 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: prodaja@lacaraplus.si

LACARA PLUS d.o.o. - SPLETNA TRGOVINA www.prilevcku.si

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 041 973 694 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: levcek@lacaraplus.si

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerjev za digitalni marketing za spletno stran in spletno trgovino.

© 2014 - 2024 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Avtorji