Prejmite 10% popust
Trgovina v Ljubljani in Mariboru: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.

Hobby & Art trgovina Pri levčku: slikarski, likovni, ustvarjalni material in pripomočki za izdelavo nakita.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
041 973 694

Postopek nakupa

Ponudba in cene izdelkov

Cene izdelkov so navedene v denarni enoti evro (€) in veljajo do preklica. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo  vnaprej določene veljavnosti.

Kljub trudu, da bi bile cene čimbolj ažurirane in točne, se lahko zgodi, da je na strani podatek o ceni napačen. V primeru, da se cena spremeni med obdelavo naročila, se ponudnik zavezuje, da bo uporabniku ponudil odstop od nakupa ali drugo rešitev, ki bo ustrezala obema.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik zaključi naročilo s klikom na "ZAKLJUČI NAROČILO" in prejme prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Od tega trenutka dalje so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. 

Vsi artikli v ponudbi so na voljo do odprodaje zalog. Ponudnik se v primeru umika ali razprodaje izdelka zavezuje pravočasno umakniti izdelek iz prodaje. Če ponudnik ne umakne izdelka iz prodaje pravočasno, je uporabnika dolžan o nedobavljivosti artikla obvestiti in mu ponuditi umik plačila in povrniti morebitna plačila.

 

Postopek naročila

V spletni trgovini www.prilevcku.si je postopek oddaje naročila izredno enostaven. 

Željene izdelke dodate v košarico s klikom na gumb "V KOŠARICO". Izdelek se naslednji trenutek pojavi v košarici, ki se nahaja v zgornjem desnem delu zaslona. Ko dodate izdelek v košarico, lahko takoj nadaljujete z dodajanjem izdelkov v košarico. Ves čas brskanja po spletni strani je v zgornjem desnem kotu vidno število izdelkov v košarici in trenutna vrednost nakupa. Če želite zaključiti nakup, kliknite povezavo »BLAGAJNA«, ki se nahaja nad košarico v zgornjem desnem delu zaslona.

S klikom na gumb "BLAGAJNA" vas sistem pripelje do zaključka nakupa - na blagajno. Sistem vam bo prikazal vpisna polja za dostavo, način dostave, način plačila, možnost vpisa kode za popust, košarico z izdelki, stroškom poštnine in končno vrednostjo nakupa.

NASLOV ZA DOSTAVO 

Obrazec omogoča, da se lahko ustvari uporabniški račun in so pri naslednjem naročilu podatki uporabnika že shranjeni.

Kot registrirani člani lahko kliknete na gumb "PRIJAVA", kjer z vpisom svojega e-mail naslova in gesla dostopate do svojih podatkov. S tem se vsa poslja izpolnijo avtomatsko.

Če opravite nakup kot gost, je potreno vpisati; ime, priimek, naslov, poštno številko, kraj, E-naslov in telefon. Obrazec omogoča, da si lahko ustvarite račun in so pri naslednjem naročilu vaši podatki že shranjeni. Omogoča vam tudi možnost pošiljanja na drug naslov in nakup na davčno številko oz. podjetje.

NAČIN DOSTAVE

Izbirate lahko med dostavno službo ali osebnim prevzemom v Trgovini Pri levčku - BTC - HALA A - spodnja etaža.

NAČIN PLAČILA

Izbirate lahko med plačilom predračunu (UPN), plačilom po povzetju, plačilom s Paypalom ali plačilom s kartico ali gotovino ob osebnem prevzemu.

PREGLED NAROČILA

Prikazani so izdelki, ki jih je uporabnik med brskanjem po spletni trgovini dodal v nakupovalno košarico. Cena izdelka, strošek poštnine,  vrednost DDV-ja in skupni strošek za plačilo so razvidni v nakupovalni košarici, še preden se zaključi naročilo.Tukaj lahko uredite količine, odstranite ali spremenite željene izdelke.

Na dnu strani sistem prikaže celotno vrednost nakupa.

Če se z navedenim strinjate kliknete na gumb "ZAKLJUČI NAROČILO", ki naročilo odda, sicer se lahko vrnete nazaj in popravite naročene izdelke, količine in vpisane podatke in naročilo potrdite, ko ga popravite. 

S klikom na "ZAKLJUČI NAROČILO" kupec sprejema splošne pogoje ter potrjuje naročilo z obveznostjo plačila.

Če je bilo naročilo uspešno zaključeno, se Vam na spletni strani izpiše tekst  ''Vaše naročilo je bilo sprejeto. Zahvaljujemo se vam za nakup v naši spletni trgovini in se priporočamo tudi v prihodnje! Vaša številka naročila je: ………….

Kupec ob oddaji naročila na naveden E-naslov prejme potrditveno sporočilo o statusu naročila, v katerem ga sistem seznani, da je spletna trgovina zabeležila naročilo in da je naročilo v obdelavi. Račun pa kupec prejme ob dostavi blaga v papirnati obliki.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je v spletni trgovini www.prilevcku.si sklenjena v trenutku, ko kupec zaključi naročilo s klikom na "ZAKLJUČI NAROČILO" in hkrati prejme prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in je potrošnikom na voljo na njihovo pisno zahtevo. 

V primeru dodatnih težav, sprememb, vprašanj, smo vedno na voljo na levcek@lacaraplus.si.

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

© 2014 - 2021 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz