Trgovina v Ljubljani - BTC: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

Cretacolor

Cretacolor je edini avstrijski proizvajalec umetniškega materiala, deluje s stoletnimi izkušnjami in tradicijo ter se zavzema za visoko kakovostne izdelke. S svojimi odlično zasnovanimi seti je uspel osvojiti srca začetnikov ali izkušenih risarskih umetnikov. Nudi širok izbor izdelkov za delo v različnih risarskih tehnikah, s katero lahko dosegate ustvarjalno raznolikost. V razvoj izdelkov je vloženo obsežno strokovno znanje, Cretacolor slovi so po intenzivnih barvah, bogatih in mehkih sledeh, kot tudi odlični odpornosti na svetlobo. Tako Cretacolor uspeva prehitevati konkurenco, umetnikom po svetu pa ostaja navdih. Kako je znamka nastala? Brevillier Urban &Sachs združuje ambicije dveh posameznikov: Carla Brevilliera in Hansa Wolfganga Hromatke. Prvi, industrialec Carl Brevillier je 1863 ustanovil tovarno grafitnih svičnikov Zeus, ki je risanje in pisanje odprla širšimu občinstvu. V tistem času so bila pisala, peresa ali grafitni svinčniki večinoma ročne izdelave, slabe kakovosti in hkrati zelo draga, zato je hotel izdelati visoko kakovostna pisala za tiste, ki so hoteli risati ali pisati. Veliko ljudi, ki si do tedaj niso mogli privoščiti potrebnih orodij, je pričelo z risanjem. To je bil prvi pomembni korak k razvoju sodobnega svinčnika Brevillier.   1996 je Hans Wolfgang Hromatka, sicer vnet zbiralec svinčnikov kupil tovarno svinčnikov Hirm, združil svojo strast in delo ter tako preprečil konec podjetja. Do konca devetdesetih let je s to zgodovinsko blagovno znamko deloval pod imenom Cretacolor in postal vrhunska znamka umetniškega materiala visoke kakovosti. Leta 2008 je s prevzemom podjetja Brevillier-Urban Hromatka dobil ustrezno znanje in z njim izdelke naredil še odličnejše. Na njegovo zahtevo je bilo Brevillier dodano logotipu Cretacolor in rodilo se je podjetje Brevillier Urban & Sachs. več

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete v Ljubljani na dveh lokacijah, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

LACARA PLUS D.O.O. - veleprodajno skladišče

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 544 65 67 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: prodaja@lacaraplus.si

LACARA PLUS d.o.o. - SPLETNA TRGOVINA www.prilevcku.si

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 041 973 694 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: levcek@lacaraplus.si

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerjev za digitalni marketing za spletno stran in spletno trgovino.

© 2014 - 2024 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Avtorji