Prijava na e-novice

Vse za umetniško in ljubiteljsko ustvarjanje

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

VSE ZA POROKO - klasično uporaben set

Morda vam bo katera od naštetih idej za poroko prišla prav, morebiti pa vse od njih. Tematsko zaključen set ponuja malce drugačne rešitve za okrasitev, a še vedno s klasičnim pridihom, ki jih lahko v svojih barvah poljubno kombinirate.

Vse se seveda začne z vabilom - navodila za njegovo izdelavo najdete tu. Naši izdelki se tokrat barvajo v pink-rožnato-beli kombinaciji, ki jo lahko seveda prilagodite po svoje.

Lepa in malce drugačna popestritev mize so lahko mini stojala za sedežni red ali, če uporabite trši karton zanj, tudi kot stojalo za jedilnik. Vsekakor pa je kasneje tudi uporabno kot držalo za fotografije. Izdelava je hitra, zabavna in preprosta, slikovna navodila so na tej povezavi. 

Nadvse lepa je lahko tudi okrasitev stolov. Morda le za nevesto ali ženina, ki se jim poda bogatejši okras ali za vse ostale goste preprost saten trak, ovit okrog stola. Navodila za rožo iz krep papirja najdete tu. 

Kateri skupini pripadamo? Govorimo seveda o poročnem šopku. Tokrat ga na obleko namestimo še hitreje in bolj praktično - z magnetom. Izdelava je na voljo tu. 

Za drobne pozornosti, s katerimi boste goste obdarili, lahko hitro in preprosto izdelate zanimivo škatlico/vrečko. Kako preprosta je za izdelavo, se lahko prepričate na tej povezavi. 

 

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
01 544 65 67
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2019 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz