Prejmite 10% popust
Trgovina - BTC - Hala A - spodnja etaža -  ODPRTO od 9h do 20h. Spletna trgovina deluje nemoteno. Naroči še danes :)

Hobby & Art trgovina Pri levčku: slikarski, likovni, ustvarjalni material in pripomočki za izdelavo nakita.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
041 973 694

Tečaj: MIXEDMEDIA akademija 2.9., 7.9., 9.9.

Pridruži se sklopu 3 delavnic po 4 šolske ure in spoznajte tehniko, kjer je vse dovoljeno. Poglej izdelke iz preteklih sezon >>

 • Kdaj: četrtek 2. 9., torek 7. 9. in četrtek 9. 9. od 17:00 – 20:00.
 • Kje: Prostori LACARA ART & HOBBY ustvarjalne trgovine; Ob železnici 16; Ljubljana.
 • Cena: 139€ (vključen DDV) - imetniki kartice zvestobe imajo 10-odstotni popust.
 • Kdo vodi: Levinja Katarina Pustavrh.
 • Prijave:

Pri izvedbi programa bomo dosledno izvajali priporočene ukrepe NIJZ-a za preprečevanje okužbe z COVID-19, ki bodo aktualni od 2. 9. 2021 naprej. V kolikor bo za udeležbo potreben pogoj PCT, ga bomo preverili pred izvedbo delavnice. Če pogoj ne bo izpolnjen, vrnemo vplačano kotizacijo.

Kaj je Mixedmedia akademija?

Pozabili bomo tabuje in se naučili združevati tehnike. Spoznali bomo trenutno najbolj popularno pouring tehniko, pa tudi smole, paste, peske, premaze, efektne barve in barve, ki jih sicer uporabljamo za barvanje stekla in keramike, vendar zaradi čudovitih učinkov, ki jih dajejo v kombinaciji ene z drugimi, jih združimo v eno.

Izpolni prijavnico tu >>

PROGRAM:

Prvi dan: spoznali bomo kaj je Mixedmedia in osnovne materiale: pouring medij za redčenje akrilne barve, silikonsko olje za ustvarjanje celic v pouring tehniki, kristalno smolo – prozorno in barvno, glazurno smolo, barvo za steklo Vitrail, barvo za keramiko Ceramic, gesso, peske, mase, paste, reliefno lepilo, posebne barve na oljni osnovi Moon in Prisma. Predstavitev in uporaba Gedeo glazurne smole in risanje z njo. Uporaba paste za razpoke, navadne modelirne paste, gesso. Ulivali bomo kristalno in barvno kristalno smolo v okvir. Lahko z dodatkom bleščic. Risali bomo z glazurno smolo na platno.

Drugi dan: spoznavanje z barvami Vitrail, Ceramic, Prisme, Moon. Spoznali bomo namen črnega gessa in ga tudi uporabili. Predstavitev teksturnih peskov, gelov in paste za izdelavo razpok ter reliefov. Na platno bomo nanesli črn gesso. Ko bo suh, se bomo poigrali še s Crackling pasto za razpoke in počakali na efekt.

Tretji dan: spoznali bomo pouring tehniko in akrilne barve, ki so primerne za tehniko "polivanja". Uporabili bomo tudi pouring medij in silikonsko olje za kreiranje celic. Dokončali bomo tudi izdelke s prejšnjega srečanja, platno pobarvano s črnim gessom bomo popestrili z Dyna akrilnimi barvami. Če bo čas, se bomo poigrali še z efektnimi barvami Moon in Prisma ter spoznali možnosti in pestrost uporabe barv Ceramic ter Vitrail.

Prijavi se tu >>

 

Izdelovali bomo več izdelkov hkrati, saj je med posameznimi fazami potrebna različna doba sušenja.

Izdelki, ki jih bomo naredili v treh dneh:

- slika s prelivanjem obarvane kristalne smole v lesenem okvirju, dodane bleščice;

- slika relief na platnu iz glazurne smole, pobarvan z Vitrail in Ceramic, Moon, Prisme barvami,

- slika razpokani relief s Crackling pasto v kombinaciji z Vitrailom in Ceramicom,

- slika z uporabo ostalih akrilnih dodatkov (strukturni peski, geli, modelirne paste...)

- pouring tehnika z barvami Vitrail, Ceramic, Moon in Prisme;

- pouring tehnika z akrilom.

Ves material je vključen v ceno, narejeni izdelki pa ostanejo vaši. Tekom vseh treh srečanj bomo spoznavali tudi mnogo ostalega materiala, ki ga lahko uporabljamo pri MixedMediji (zrcalna folija, akrilni markerji, oljni markerji, voski za zlatenje). Seveda bo poskrbljeno tudi za ideje.

Za koga?

Program je namenjen tako začetnikom, brez predhodnega slikarskega znanja, pa tudi tistim, ki že poznajo slikarske tehnike, vendar bi radi poskusili nekaj drugega. Kaj lahko kombinirate, kako in na katerih podlagah? Spoznajte na Mixedmedia akademiji, ki jo pripravljamo skupaj s priznanim francoskim proizvajalcem barv Pebeo.

Lepo vabljeni vsi, ki radi ustvarjate, ki bi se želeli naučiti česa novega. Število prostih mest je omejeno, zato pohitite s prijavami. Dodatne informacije preko E-naslova ali telefona 041 973 694.

Na kratko:

 • Kdaj: četrtek 2. 9., torek 7. 9. in četrtek 9. 9. od 17:00 – 20:00.
 • Kje: Prostori LACARA ART & HOBBY ustvarjalne trgovine; Ob železnici 16; Ljubljana.
 • Cena: 139 (vključen DDV) - imetniki kartice zvestobe imajo 10-odstotni popust.
 • Kdo vodi: Levinja Katarina Pustavrh.
 • Prijave:
 • Število prostih mest je omejeno, zato si mesto dokončno zagotovite s predhodnim plačilom kotizacije.

Pri izvedbi programa bomo dosledno izvajali priporočene ukrepe NIJZ-a za preprečevanje okužbe z COVID-19, ki bodo aktualni od 2. 9. 2021 naprej. V kolikor bo za udeležbo potreben pogoj PCT, ga bomo preverili pred izvedbo delavnice. Če pogoj ne bo izpolnjen, vrnemo vplačano kotizacijo.

 

 

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

© 2014 - 2021 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz