Trgovina v Ljubljani in Mariboru: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

Tečaj: MIXEDMEDIA akademija 2.9., 7.9., 9.9.

Pridruži se sklopu 3 delavnic po 4 šolske ure in spoznajte tehniko, kjer je vse dovoljeno. Poglej izdelke iz preteklih sezon >>

 • Kdaj: četrtek 2. 9., torek 7. 9. in četrtek 9. 9. od 17:00 – 20:00.
 • Kje: Prostori LACARA ART & HOBBY ustvarjalne trgovine; Ob železnici 16; Ljubljana.
 • Cena: 139€ (vključen DDV) - imetniki kartice zvestobe imajo 10-odstotni popust.
 • Kdo vodi: Levinja Katarina Pustavrh.
 • Prijave: 
  • izpolni prijavnico na https://goo.gl/d83S5h
  • pošlji E-mail s svojimi podatki na levcek@lacaraplus.si;
  • na tel. 041 973 694;
  • izpolni prijavni obrazce v Trgovini Pri Levčku; BTC – Hala A – spodnja etaža.

Pri izvedbi programa bomo dosledno izvajali priporočene ukrepe NIJZ-a za preprečevanje okužbe z COVID-19, ki bodo aktualni od 2. 9. 2021 naprej. V kolikor bo za udeležbo potreben pogoj PCT, ga bomo preverili pred izvedbo delavnice. Če pogoj ne bo izpolnjen, vrnemo vplačano kotizacijo.

Kaj je Mixedmedia akademija?

Pozabili bomo tabuje in se naučili združevati tehnike. Spoznali bomo trenutno najbolj popularno pouring tehniko, pa tudi smole, paste, peske, premaze, efektne barve in barve, ki jih sicer uporabljamo za barvanje stekla in keramike, vendar zaradi čudovitih učinkov, ki jih dajejo v kombinaciji ene z drugimi, jih združimo v eno.

Izpolni prijavnico tu >>

PROGRAM:

Prvi dan: spoznali bomo kaj je Mixedmedia in osnovne materiale: pouring medij za redčenje akrilne barve, silikonsko olje za ustvarjanje celic v pouring tehniki, kristalno smolo – prozorno in barvno, glazurno smolo, barvo za steklo Vitrail, barvo za keramiko Ceramic, gesso, peske, mase, paste, reliefno lepilo, posebne barve na oljni osnovi Moon in Prisma. Predstavitev in uporaba Gedeo glazurne smole in risanje z njo. Uporaba paste za razpoke, navadne modelirne paste, gesso. Ulivali bomo kristalno in barvno kristalno smolo v okvir. Lahko z dodatkom bleščic. Risali bomo  z glazurno smolo na platno.

Drugi dan: spoznavanje z barvami Vitrail, Ceramic, Prisme, Moon. Spoznali bomo namen črnega gessa in ga tudi uporabili. Predstavitev  teksturnih peskov, gelov in paste za izdelavo razpok ter reliefov. Na platno bomo nanesli črn gesso. Ko bo suh, se bomo poigrali še s Crackling pasto za razpoke in počakali na efekt.

Tretji dan: spoznali bomo pouring tehniko in akrilne barve, ki so primerne za tehniko "polivanja". Uporabili bomo tudi pouring medij in silikonsko olje za kreiranje celic. Dokončali bomo tudi izdelke s prejšnjega srečanja, platno pobarvano s črnim gessom bomo popestrili z Dyna akrilnimi barvami.  Če bo čas, se bomo poigrali še z efektnimi barvami Moon in Prisma ter spoznali možnosti in pestrost uporabe barv Ceramic ter Vitrail. 

Prijavi se tu >>

 

Izdelovali bomo več izdelkov hkrati, saj je med posameznimi fazami potrebna različna doba sušenja

Izdelki, ki jih bomo naredili v treh dneh:

- slika s prelivanjem obarvane kristalne smole v lesenem okvirju, dodane bleščice;

- slika relief na platnu iz glazurne smole, pobarvan z Vitrail in CeramicMoonPrisme barvami,

- slika razpokani relief s Crackling pasto v kombinaciji z Vitrailom in Ceramicom,

- slika z uporabo ostalih akrilnih dodatkov (strukturni peski, geli, modelirne paste...)

pouring tehnika z barvami VitrailCeramicMoon in Prisme;

pouring tehnika z akrilom.

Ves material je vključen v ceno, narejeni izdelki pa ostanejo vaši. Tekom vseh treh srečanj bomo spoznavali tudi mnogo ostalega materiala, ki ga lahko uporabljamo pri MixedMediji (zrcalna folija, akrilni markerji, oljni markerji, voski za zlatenje). Seveda bo poskrbljeno tudi za ideje.

Za koga?

Program je namenjen tako začetnikom, brez predhodnega slikarskega znanja, pa tudi tistim, ki že poznajo slikarske tehnike, vendar bi radi poskusili nekaj drugega. Kaj lahko kombinirate, kako in na katerih podlagah? Spoznajte na Mixedmedia akademiji, ki jo pripravljamo skupaj s priznanim francoskim proizvajalcem barv Pebeo.

Lepo vabljeni vsi, ki radi ustvarjate, ki bi se želeli naučiti česa novega. Število prostih mest je omejeno, zato pohitite s prijavami. Dodatne informacije preko E-naslova ali telefona 041 973 694.

Na kratko:

 • Kdaj: četrtek 2. 9., torek 7. 9. in četrtek 9. 9. od 17:00 – 20:00.
 • Kje: Prostori LACARA ART & HOBBY ustvarjalne trgovine; Ob železnici 16; Ljubljana.
 • Cena: 139 (vključen DDV) - imetniki kartice zvestobe imajo 10-odstotni popust.
 • Kdo vodi: Levinja Katarina Pustavrh.
 • Prijave: 
  • izpolni prijavnico na https://goo.gl/d83S5h
  • pošlji E-mail s svojimi podatki na levcek@lacaraplus.si;
  • na tel. 041 973 694;
  • izpolni prijavni obrazce v Trgovini Pri Levčku; BTC – Hala A – spodnja etaža.
 • Število prostih mest je omejeno, zato si mesto dokončno zagotovite s predhodnim plačilom kotizacije.

Pri izvedbi programa bomo dosledno izvajali priporočene ukrepe NIJZ-a za preprečevanje okužbe z COVID-19, ki bodo aktualni od 2. 9. 2021 naprej. V kolikor bo za udeležbo potreben pogoj PCT, ga bomo preverili pred izvedbo delavnice. Če pogoj ne bo izpolnjen, vrnemo vplačano kotizacijo.

 

 

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete tako v Ljubljani kot v Mariboru, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

© 2014 - 2022 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz