Trgovina v Ljubljani in Mariboru: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

Pustni kostum: Bleščeča zvezdica

Sanjaš o tem, da bi na pustni zabavi blestela kot prava zvezda? Ta maska je popolna izbira zate! Z uporabo zlate barve, bleščic in perlic smo poskrbeli, da bo tvoj pustni kostum resnično izstopal.

 

   

MATERIAL:
- Perle kovinski izgled
- Zvezdice iz stiroporja
- Žica
- Obroč za lase
-Zlata akrilna barva
- Bleščice zlate zvezdice
- Bleščice v prahu

PRIPOMOČKI:
- Klešče za nakit (ščipalke)
- Pištola za vroče lepljenje

- Lesene palčke

 

POSTOPEK:
1. Za olajšanje procesa barvanja in sušenja zvezdic iz stiroporja priporočamo, da jih nataknemo na lesene palčke. Nato jih premažemo z zlato akrilno barvo in takoj, ko je barva še mokra, jih posujemo z bleščicami, da se izognemo dodatnemu lepljenju bleščic pozneje.

    

 

2. S pomočjo ščipalk odrežemo približno 15 cm žice in jo ovijemo okoli obroča. Spodnji konec žice pritrdimo z vročim lepilom, da bo ostal na mestu. 

 

3. Na žico nanizamo perle.

 

4. Na odprtino zvezdice, kjer smo prej imeli vstavljeno leseno palčko, nanesemo majhno količino vročega lepila in jo nato pritrdimo na žico.

 

5. Dodamo še bleščice v obliki zvezdic.

 

Zdaj je tvoja bleščeča pustna maska končana!

 

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete tako v Ljubljani kot v Mariboru, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerjev za digitalni marketing za spletno stran in spletno trgovino.

© 2014 - 2022 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz