Trgovina v Ljubljani in Mariboru: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

Pustna maska: žirafa

Ali tvoj mali ljubitelj živali sanja o pustnem kostumu, ki ga ne sestavlja rep, ampak dolg vrat in unikatne pegaste vzorce? Če je odgovor pritrdilen, je čas, da skupaj ustvarita nekaj res posebnega – masko žirafe! Ta čudovit pustni kostum ni le izvirna alternativa običajnim mačkam in kužkom, ampak tudi izjemno preprost za izdelavo. Sledi našim korakom in skupaj bosta ustvarila nekaj, kar bo zagotovo izstopalo na pustnem rajanju!

MATERIAL:
- obroček za lase,
- moos gumi,
- rjav akrilni flomaster,
- trak satenast,
- bela in rjava kosmata žička,
- volna baby.

PRIPOMOČKI:
- škarje,
- pištola za vroče lepljenje.

 

POSTOPEK:

1.Obroček za lase ovijemo z rjavim satenastim trakcem, pritrditi si ga pomagamo s vročo pištolo.

 

2. Iz moos gumija izrežemo dve ušesi in dva pravokotnika. Na le te s rjavim akrilnim flomastrom narišemo živalski vzorec žirafe.

 

3. Med tem ko se barva suši, izdelamo cofke. Volno večkrat ovijemo okoli prstov in nato zavežemo. Prepognjene dele pa prerežemo s škarjami, kakor prikazujejo spodnje fotografije.

 

4. Belo in rjavo kosmato žičko ovijemo eno okoli druge, nato pa še okoli robov ušes.

 

5. Pravokotnika, ki smo ju izrezali in pobarvali, zvijemo ter zlepimo v valja. Ko je lepilo suho ju skupaj s ušesi prilepimo na obroč.

7. Dodamo še cofke in maska je že pripravljena:)

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete tako v Ljubljani kot v Mariboru, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerjev za digitalni marketing za spletno stran in spletno trgovino.

© 2014 - 2022 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz