Prijava na e-novice
ODPRTO! Trgovina Pri levčku v BTC, Hala A zopet z vami. Vabljeni od 9h do 20h.

Spletna trgovina za slikarski, likovni in ustvarjalni material.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

Priporočila za prevzem paketov v času širjenja virusa

Na kratko:

  • Izogni se plačilu po povzetju.
  • Izberi plačilo po predračunu, s kreditnimi karticami, ali Paypalom, vpiši kodo LEVCEK10 za popust.
  • Dopoldanska naročila gredo še isti dan naprej, oz., ko je plačilo razvidno v naših evidencah.
  • Prevzemi paket na prostem, brez kontaktov. V času trenutnih razmer je to nujno potrebno.

 

Drage ustvarjalke in ustvarjalci

Naše skladišče je dovolj založeno, da materiala za ustvarjanje zlepa ne bo zmanjkalo. Brez skrbi. Mogoče res ne bo vseh odtenkov, vendar velika večina artiklov je na zalogi. Fizična trgovina v BTCju je sicer zaprta, zato pa lahko izdelke naročite prek spletne trgovine www.prilevcku.si. Ker je BTC zaprt, osebni prevzem izdelkov ni mogoč, lahko pa vam jih dostavi kurir ob upoštevanju spodnjih navodil.

V proces spletnega nakupa smo vpleteni vsi – spletni trgovci, dostavne službe in vi, naši kupci. V trenutnih razmerah je na prvem mestu zdravje nas vseh - zaposlenih, kurirjev in prejemnikov paketov.

Da bomo zajezili širitev nesramnega virusa, pa moramo sodelovati vsi. Zato smo z dostavno službo DPD pripravili priporočila in vas prosimo za upoštevanje nekaj naslednjih preprostih navodil:

  • Primopredaja paketov poteka izključno na prostem in brez kontaktov. Kurirji ne bodo vstopali v vaše pisarne, skladišča in druge prostore. Predaja naj poteka brez kontaktov z varnostno razdaljo 1,5 metra.
  • Pri izbiri plačil se odločite se za plačilo vnaprej (s plačilom po predračunu, po Paypalu ali s karticami), da zmanjšamo število stikov ob plačilu po povzetju. Omogočili smo tudi promocijsko kodo LEVCEK10 za 10-odstotni popust.
  • Po prejemu obvestila o predvideni dostavi vašega paketa, lahko preko povezave v E-sporočilu, ki vam jo pošlje DPD, dostopate do FMP portala in izberete dostavo paketa na varno mesto (terasa, garaža itd.), kar zagotavlja večjo varnost (ne bo fizičnega stika), tako za prejemnike kot za kurirje - resnično Vas prosimo, da izberete to možnost, če je le mogoče. V kolikor uporabite možnost »Varno mesto«, paket lahko dostavimo brez podpisa na MDU - skener.
  • V primeru, da paketa ne bo mogoče dostaviti brezkontaktno na naslovu, niti preko dostave na dogovorjeno mesto, nam ga bo DPD takoj vrnil v naše prostore, kajti skladiščenje paketov je trenutno onemogočeno.

Še naprej natančno spremljamo situacijo in vas bomo sproti obveščali o naših ukrepih. Vsem svetujemo, da tudi sami sprejmete previdnostne ukrepe za zmanjšanje tveganja za okužbo.

Vsem nam želim veliko zdravja, hitro okrevanje družbe in normalizacijo poslovanja.

Veliko ustvarjalnih trenutkov in hvala za razumevanje.

#ostanidoma in naroči prek spleta

Ekipa Ustvarjalnega kraljestva pri levčku.

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2020 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz