Trgovina v Ljubljani - BTC: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

POP UP delavnica za otroke "SLIKA IN PIKA" v soboto 13.5.

Pa je nared še en super projekt Risarnice in Ustvarjalne trgovine Pri levčku.

Kot veste, Risarnica ponuja super Online tečaje risanja. Za otroke in odrasle. Tokrat pa Risarnica prihaja v Ljubljano, in sicer v ljubljanski BTC, Halo A, kjer bomo skupaj priredili !

Delavnico bo vodila akademska slikarka Klara Šlenc, ki je tudi učiteljica risanja v Risarnici. Pod njenim mentorstvom bomo z otroki raziskovali, kakšne možnosti nam nudijo akrilne barve.

Zaradi lažje organizacije,

Predvsem pa bomo ponovno izzvali domišljijo in umetniško žilico, da nam pomaga ustvariti unikaten izdelek! Risali bomo pomladni motiv na poseben črn papir, zato bo izdelek še bolj poseben.

POP UP delavnica ti prinaša:

  • 2 uri risanja v živo s pripravljenim risarskim materialom,
  • 2 izkušeni in zabavni učiteljici Klara in Marija, ki bosta vodili delavnico,
  • izvirne vsebine za risanje, narejene posebej za to delavnico,
  • veliko novega znanja, navdiha in zabave skozi zanimive risarske igre.

Če iščeš zabavno in ustvarjalno delavnico risanja za otroke, stare od 6 do 18 let, potem si na pravem mestu.

Delavnica bo potekala v soboto, 13. maja od 10. do 12. ure.  na zabavni in ustvarjalni likovni delavnici, kjer bomo združili učenje risanja in zabavo.

Ponovno bo barvito, ustvarjalno, nasmejano in poučno! Vabljeni mladi likovni navdušenci, stari od 6 do 18 let, da preživite z nami 2 sproščeni ustvarjalni urici in ustvarite z nami POMLADNI MOTIV z akrilnimi barvami in posebno tehniko risanja pik na črnem papirju.

Dovolite otrokom, da zavihtijo čopič in se nam pridružijo na tej izredni delavnici! Vi pa se medtem sprehodite po BTC-ju, si privoščite kavico in sproščeno dopoldne.

Zaradi lažje organizacije, so prijave obvezne! Pohiti, število mest je omejeno. Po prijavi prejmete potrditveno e-pošto z vsemi potrebnimi podatki.

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete v Ljubljani na dveh lokacijah, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

LACARA PLUS D.O.O. - veleprodajno skladišče

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 544 65 67 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: prodaja@lacaraplus.si

LACARA PLUS d.o.o. - SPLETNA TRGOVINA www.prilevcku.si

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 041 973 694 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: levcek@lacaraplus.si

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerjev za digitalni marketing za spletno stran in spletno trgovino.

© 2014 - 2024 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Avtorji