Trgovina v Ljubljani in Mariboru: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

Jabolka iz filca

Jesenska dekoracija, ki se nikoli ne pokvari -  jabolka iz filca. Izdelaš jih lahko v več barvah, različnih velikostih ali dodaš različne gumbke.

MATERIAL:
- Filc A4 (rdeča, zelena, rjava)
- Pisani gumbi
- Preja za vezenje
- Polnilo za plišaste igračke
- Šeleshamer A4 (za šablono)

PRIPOMOČKI:
- Šivanka
- Škarje

POSTOPEK:
1. Na šeleshamer narišemo silhueto jabolka, peclja in lista in jih izrežemo. Filc prepognemo in obrisano silhueto izrežemo. Tako dobimo 2 dela jabolka naenkrat.

2. Najprej se lotimo peclja. Preden zaključimo s šivanjem si pustimo manjšo odprtino, da ga lahko napolnimo s polnilom.

3. Nadaljujemo z jabolkom. Na poljuben del jabolka zašijemo gumbek. Nato jabolko začnemo šivati na vrhu, kjer bo pecelj. Pred koncem ga pav tako napolnimo, vstavimo pecelj in ga prišijemo.

4. Listek nastavimo poleg peclja in začnemo šivati. Po želji, lahko list napolnimo s polnilom, ali pa pustimo praznega.

Končana jabolka lahko postaviš v košarico na mizo, uporabiš kot blazinico za bucike, z dodajanjem trakca pa jih lahko spremeniš v obesek.

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete tako v Ljubljani kot v Mariboru, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerjev za digitalni marketing za spletno stran in spletno trgovino.

© 2014 - 2022 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz