Prijava na e-novice
Hitro po material za poletno ustvarjanje. Trgovina Pri levčku v BTC, Hala A, spodnja etaža. Odprto od 9h do 20h.

Spletna trgovina za slikarski, likovni in ustvarjalni material.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

FLOMASTER V UMETNOSTI? SEVEDA!

Dandanašnji smo vajeni umetnosti v vseh mogočih oblikah in preoblekah. Govorimo o tem, kako lahko ohranja enake kvalitete barve (saj vendar govorimo o slikarstvu) s profano in praktično obliko – flomastra. Ta s svojo praktičnostjo prihrani precej packanja, saj nadomešča čopič in lonček z vodo, pospravljanje nereda pa zvede le na to, da konico pokrijete s pokrovčkom. A naj vas oblika flomastra ne zavede, še vedno gre za izjemno kvalitetne izdelke, ki dobro služijo svojemu namenu in za katere je potrebno vedeti, kako se jih uporablja. To so Levčkovi volkovi v ovčjih preoblekah.

PITT ARTIST PEN

Risanje s tušem ima dolgo tracijo, prekrivnost in izraznost tuša, njegova trajnost in primernost za kombiniranje z vrstami drugih tehnik pa še danes navdušuje umetnike in grafične oblikovalce. Pitt Artist Pen ponuja vse prednosti tuša v sodobni in za uporabo nezapleteni različici – flomastru.


Usage allowed for Art & Graphic Pitt Monochrome topics only

Visoko kvalitetne konice delujejo tudi ob upogibanju in se ne zlomijo. Svetle barve so prosojne in primerne tudi za tehnike lakiranja, temne pa so dobro prekrivne. Pitt Artist Pen je tudi izjemno obstojen na svetlobo, najdete pa ga v kaligrafskih, metalnih, manga, BIG BRUSH, različnih debelinah konic.

AKRILNI MARKER (ACRYLIC MARKER)

Najbolj univerzalna med barvami, primerna skorajda za vsako površino – akrilna in to v flomastru s 5 tipi različnih konic in barvno lestvico, ki bolj pritiče slikarskemu arzenalu kakšnega umetniškega studia. Akrilni marker lahko uporabljate na vrsti površin: les (prebarvan s podlago gesso), papir, karton, kovina, okvirji, platno, fotografije, stiropor, lončevina, itd. in omogoča številne tehnike. Razlika med mokrim in suhim odtenkom barve je minimalna, barve so odlično obstojne na svetlobo. 

4ARTIST MARKER

Kvaliteta oljne barve v praktični in sodobni obliki flomastra. Visoko svetleč, trajno obstojen in odlično odporen na svetlobo. Primeren za večino površin, še več – bolj je gladka, več sijaja dosežete, če pa z njim slikate na porozno površino, jo prej le premažite z Bindexom. Z markerjem lahko tudi ustvarjate v tehniki brizganja - konico tako dolgo pritiskajte ob podlago, da iztisne višek barve, nato pa z njim stresajte nad podlago. Idealen je tudi v konceptu Mixed Media, uporablja se lahko z izdelki za visoko umetnost in grafične tehnike slikanja (oljeakril in pripomočki, tuši, ...) ali namenske barve, kot so barve za keramiko Ceramicsteklo VitrailGedeo smole in Fantasy Prisme & Fantasy Moon.

FLOMASTRI ZA TEKSTIL 7A

Linija 7A profesionalne kvalitete, namenjene poslikavi tekstila. Barve so izjemno prekrivne, zaradi česar so primerni tudi za poslikavo temnih tkanin, obstojne, ter ohranijo mehkobo tekstila. Na voljo je tudi linija za svetle tkanine, pri kateri se lahko igrate s prosojnostjo. Izdelek, ko je suh, toplotno utrdite s 5 minutami likanja po zadnji strani motiva. Nato je motiv pralen v pralnem stroju na do 40 stopinj Celzija.

Z njimi lahko slikate tudi na usnje, ki ga nato zaščitite s impregnacijskim sprejem 7A.

SKRIB GVAŠ MARKER

No, tale je sicer namenjen otrokom, a si petico z omembo zasluži ker z inovativno obliko gvaš tempere omogoča združevanje več tehnik hkrati. Barve lahko med seboj mešate, z njimi slikate v akvarelni tehniki, z njimi odtisujete štampiljke, jih uporabljate za barvanje, njihova izjemna pigmentiranost pa omogoča odlično prekrivnost tudi povsem temnih površin.

Primerni za slikanje na papir (tudi bristol karton, časopisni papir, pavs, ...) karton, pluto, na zraku sušeče se mase, glino, suhe rastline, ... z njim lahko rišete tudi po steklu (in sled nato pobrišete z vlažno krpo). Če želite z njim risati po poroznih površinah, najprej nanje nanesite sloj bindexa, pustite, da se posuši in nato pričnite s Skrib flomastri.

Omenimo še eno vrsto, ki je sicer lahko namenjena tudi povsem vsakdanji rabi, a ga dandanes velikokrat najdemo v uporabi s sodobno grafično umetnostjo, s pridom pa se neštetokrat uporablja v hobi umetnosti. Sharpie se je s svojo praktičnostjo in intenzivnimi barvami več kot izkazal, s svojo trpežno in kompaktno konico, odlično svetlobno obstojnostjo in pestro barvno lestvico prislužil vrsto zvestih uporabnikov.

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2020 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz