Prijava na e-novice

Vse za umetniško in ljubiteljsko ustvarjanje

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

DRUŽINSKA DELAVNICA: Izdelava jaslic 24. 11.

To leto lahko pod novoletno drevesce razprostrete jaslice, ki jih boste izdelali člani družine in prepričani smo, da bodo ravno te najlepše, vi pa nanje najbolj ponosni, saj bo vsak prispeval svoj delček. Velike figurice, zavite v topel filc, vsaka lahko to leto odigra svojo vlogo in prav noben lik ne bo manjkal.

Pridružite se nam na družinski delavnici, kjer lahko tudi najmlajši člani pomagajo pri izdelavi ljubkih figuric, ki bodo to leto grele družinsko ognjišče. Poigrali se bomo z izdelavo osnov in jim vdihnili življenje, ko bodo škarje zapele skozi pole puhastega in mehkega filca.

Lepo vabljeni vsi, ki radi ustvarjate, ki bi se želeli naučiti česa novega. Število prostih mest je omejeno, zato so potrebne predhodne prijave. Za kakršnekoli dodatne informacije ali vprašanja nas lahko vprašate preko E-naslovaali telefona 041 973 694.

  • Kdaj: petek, 24.11. od 16.00.19.30
  • Kje: Prostori LACARA ART & HOBBY ustvarjalne trgovine; Ob železnici 16; Ljubljana.
  • Za koga: staršem in njihovim otrokom (skupno število članov do 4), ki s seboj pripeljejo tudi svoje otroke. Zaradi poteka dela in aktivne vključitve otrok v proces izdelave je priporočljiva starost otrok 6+.
  • Cena: 30 € (vključen DDV).
  • Kdo vodi: Levinja  Helena Adamič.
  • Prijave: na levcek@lacaraplus.si; na tel. 041 973 694; ali s prijavnim obrazcem v Trgovini Pri Levčku; BTC – Hala A – spodnja etaža.
  • Prijava se evidentira po plačilu kotizacije.

Dodaj komentar

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
01 544 65 67
levcek@lacaraplus.si

Izdelava spletne trgovine Degriz
© 2014 - 2017 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.