Prijava na e-novice

Vse za umetniško in ljubiteljsko ustvarjanje

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

DELAVNICA: Kvačkana ogrlica 22. 11.

Kovina. Sama po sebi hladna žica. S srcem oblikovana v unikatni nakit pa zdrami oči in poboža kožo, ki jo nosi. Bi se jo naučili oblikovati tudi vi? Na dnu članka poglejte fotke ogrlic, ki jih boste znale po delavnici narediti.

Tu je enkratna priložnost. Po prvem sklopu delavnic oblikovanja nakita BIJOUX AKADEMIJA, smo pripravili nadaljevanje. Tokrat po posameznih tematikah. Ker ste, drage dame, največ zanimanja pokazale za kvačkanje žice, nadaljevalno stopnjo začenjamo prav s tem.

KVAČKANA OGRLICA IZ MEHKE ŽICE

Naučili se bomo izbrati pravo žico za kvačkanje, izbrali bomo pravo kvačko (kvačko boste dobile kot darilo), spoznali zakonitosti kvačkanja, saj žica po svoji naravi ni tako upogljiva in ubogljiva kot vrvica, prav tako je precej težja od vrvic in laksov. Spoznali bomo, kaj to pomeni pri izbiri perl in ostalih dodatkov, da ne naredimo pretežkega nakita, ki bi zaradi tega, kljub svoji lepoti, moral ostati na polici.

Vabljene zato na našo delavnico, kjer boste spoznale vse zgoraj našteto, imeli se bomo odlično, materiala bo ogromno na izbiro, od perl do poldragih lomljencev, ki jih boste lahko vpletle v vaše unikatne ogrlice. Materiala ne bo zmanjkalo, za orodje bo poskrbljeno, za dobro voljo tudi. Pa ne smemo niti pozabiti na naš neusahljiv vir idej - Katarino, ki bo z nami delila male skrivnosti velikih mojstrov.

Lepo vabljene vse, ki rade ustvarjate, ki bi se želele naučiti česa novega. Število prostih mest je omejeno, zato so potrebne predhodne prijave. Za kakršne koli dodatne informacije ali vprašanja lahko kontaktirate prek E-naslova ali telefona. 

  • Kdaj: sreda, 22.11. od 16:30 – 19:30.
  • Kje: Prostori LACARA ART & HOBBY ustvarjalne trgovine; Ob železnici 16; Ljubljana.
  • Za koga: za začetnice in tiste, ki ste z osnovami že seznanjene. Starost: 12+
  • Cena: 25€ (vključen DDV).
  • Kdo vodi: Levinja Katarina Pustavrh.
  • Prijave: na levcek@lacaraplus.si; na tel. 041973 694; ali s prijavnim obrazcem v Trgovini Pri Levčku; BTC – Hala A – spodnja etaža.
  • Prijava se evidentira po plačilu kotizacije.

Dodaj komentar

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
01 544 65 67
levcek@lacaraplus.si

Izdelava spletne trgovine Degriz
© 2014 - 2017 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.