Trgovina v Ljubljani in Mariboru: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

Barvni transparentni tuši COLOREX

Colorex barvni, transparentni akvarelni tuši so z leti postali že sinonim in stalnica risarjev stripov in poklicnih ilustratorjev obenem pa tudi prva izbira srednješolcev grafične smeri in študentov grafičnih smeri.

V novi preobleki jih najdemo tudi v obliki markerjev, ki jih lahko ponovno napolnite (refill) s tuši v plastenkah. Colorex tuše odlikujejo visoko koncentrirani in močni odtenki, ki prenesejo obilno mešanje z vodo in tako omogočajo širok izkoristek akvarelne tehnike. Končni učinek tuša je žametnega videza. Barve se med seboj odlično mešajo. Tuše Colorex mešamo samo z vodo.

 

Primeren je za risanje s čopičem, gobico, peresom, za tehniko airbrusha in kaligrafijo. Izvrsten par pri slikanju s tuši  tvori še guma za akvarelno slikanje.

Barvni odtenki tušev Colorex so prosojni in se tudi, ko so suhi ob stiku z vodo ali tušem zopet zmočijo in tako omogočajo mešanje ter »fade-out« učinke. Le tri primarne barve (primarna rumena, magenta rdeča in cyan modra) ter črna so pol-obstojne na ponovni stik z vodo, kar pomeni, da so ob ponovnem stiku z tušem ali vodo ne mešajo in vlečejo za seboj odtenka pod njo tako zelo, kot ostali odtenki. Vse to z namenom, da tri najbolj uporabne barve omogočajo večjo možnost slojenja barv.  Seveda je tudi s Colorex-om mogoče slojiti barve, če to želiti storiti brez zlivanja s spodnjim slojem, storite to z enim, lahnim gibom in brez ponovitev. Sicer pa je lepota akvarelnega tuša ravno v tem, da omogoča mešanje barv na sami površini.

Tuš bele barve je prekriven, kar omogoča mešanje lepih pastelnih odtenkov z ostalimi barvami.

Tuše Colorex pekrasno dopolnjuje tudi klasični črn tuš, ki je prekriven in odporen na svetlobo. Uporabite ga lahko za izdelavo obrob, za barvanje uporabite Colorex.

Čas sušenja: je odvisen od količine dodane vode in debeline papirja, na otip pa je suh v le približno 30 minutah.

Uporabljamo jih: na papirju s težo, večjo od 180g/m2, saj se tanjši od tolikšni količini rad zvija.

Kot vsak tuš, je tudi Colorex občutljiv na UV svetlobo, zaradi česar odtenki sčasoma bledijo, zato je izdelke priporočljivo zaščititi z UV lakom ter zaščitit pred prahom.

Tuši Colorex so na voljo tudi v trgovini Pri Levčku. 

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete tako v Ljubljani kot v Mariboru, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

LACARA PLUS D.O.O. - veleprodajno skladišče

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 544 65 67 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: prodaja@lacaraplus.si

LACARA PLUS d.o.o. - SPLETNA TRGOVINA www.prilevcku.si

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 041 973 694 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: levcek@lacaraplus.si

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerjev za digitalni marketing za spletno stran in spletno trgovino.

© 2014 - 2024 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Avtorji